Autor Tema: POMOĆ PRIJATELJA  (Pročitano 61859 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Bucho

• Rečni Drekavac
  • Pol: Muškarac
Odg: POMOĆ PRIJATELJA
« Odgovor #60 poslato: 04, 10, 2011, 08:01:39 pre podne »
Bucho. :good:

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #61 poslato: 04, 10, 2011, 22:15:40 posle podne »
Zasto je sad ova tema misticno promenila ime??

1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ 10
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
18. Vlada69 ............................................................................................ 10
19. Neptun23 ......................................................................................... 10
20. Espresso .......................................................................................... 10
21. busa2 ............................................................................................... 10
22. SARALIDA ......................................................................................... 10
23. miodragi.............................................................................................10
24  Barba.................................................................................................10
25. barbanesa.........................................................................................10
26. darkobp drugar 1...............................................................................10
27. darkobp drugar 2...............................................................................10
28. sharke................................................................................................10
29. BataC.................................................................................................10
30. eni blue..............................................................................................10
31. Bucho.................................................................................................10
32. darkobp drugar 3...............................................................................10

idemo dalje.........  :good:
33. ..........??

I pored svih njegovih sigurnih najava za dolazak,i danas nismo uspeli Vladi ukrasti malo njegovog slobodnog vremena :sorry:

Van mreže mossi

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #62 poslato: 04, 10, 2011, 22:20:28 posle podne »
Jel izašao Vlada sa sonarom?

:telephone:

Sad sam video, poslednju rečenicu.  :suicide:
Nemojte ga ni moliti više.  :nono:

Sutra sam na vodi, ako se još sutra ništa ne desi, počinjemo sa uplatama od četvrtka.

:friends:

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
« Odgovor #63 poslato: 04, 10, 2011, 22:26:09 posle podne »
Evo sad sam dosao sa Dunava,sve sad ce Vlada,krenuo je,stize,samo sto nije... cak je trebao i po mraku doci jer drugacije nemoze,i opet ga nismo docekali... jbg

Covek je prerastrzan,i onda se slabo nadje vremena za takve zajebancije

Ja samo zelim da izvadim svoj motor,meni ni drugi ni bolji netreba a i cisto da nemoraju svi ovi ljudi dobre volje koji su se ovde skupili da daruju svoje novce,a Vlada je ostao jos kao neka jedina solucija a koji tvrdi da to moze da odradi,pa se hvatam nazalost za njega

« Poslednja izmena: 04, 10, 2011, 22:50:02 posle podne od strane Darkobp »

Van mreže latin

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #64 poslato: 04, 10, 2011, 22:53:14 posle podne »
 Još malo strpljenja ,ne možemo drugačije. očigledno ne zavisi od nas. Napravićemo nešto kako god da okrenemo.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #65 poslato: 05, 10, 2011, 12:48:54 posle podne »
Darko, verujem da si nervozan i rastrzan zbog cele ove situacije. Ali moraš biti strpljiv bar još koji dan.

Ako se Vlada ne pojavi do pogoršanja vremena, a to ti je za vikend, mi ćemo po dogovoru početi da ti šaljemo novac. Nemoj se opterećivati pravdanjem bilo kome za to koji ćeš motor kupiti. Mi, po svemu sudeći, i onako nećemo skupiti dovoljno novca za to. Sale i ti ćete odlučiti šta da se uzme i koliko novca će to koštati. Mi ćemo to pozdraviti kao konačni izveštaj druženja na Tikvari, a biće ih verovatno još.  :)

Niko od nas koji hoćemo da pomognemo, koliko možemo, ne traži ništa za uzvrat i ne želi da ti stvara bilo kakav dodatni trošak. Pustimo da se stvari odvijaju svojim tokom i da "život teče u laganom ritmu", i verujem da će sve na dobro ispasti.  :drinks:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže BataC

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #66 poslato: 05, 10, 2011, 21:38:24 posle podne »
    Malo verovatno da ce pronaci motor.To je moje misljenje,i stoga sam juce poslao novac,
sto predlazem i ostalima da ucine.

Van mreže barbanesa

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
    • Lence
  • Brod tip: Metalni
  • Marina: Dsrv Karaburma
  • Veličina: 9,5m
« Odgovor #67 poslato: 05, 10, 2011, 21:40:41 posle podne »
Potpuno razumem Darka, vreme prolazi a mi se bavimo demagogijom umesto da delamo.Bez obzira dal ce biti nadjen motor ili ne trebao bi da krene u razgovore sa Saletom a mi da krenemo sa slanjem,zato KRENIMO. :good:
Blago onom ko mlad poludi ceo mu zivot u veselju prodje

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #68 poslato: 05, 10, 2011, 21:46:12 posle podne »
Motor i ako se pronadje, KOŠTEĆE popravka i sto drugih sitnica, od kojih su neke VEĆ koštale.

Sutra uplaćujem.
Ne MALO sutra.  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:drinks: :)

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
« Odgovor #69 poslato: 06, 10, 2011, 00:28:21 pre podne »
Vlada se danas pojavio na Tikvari :yahoo:

I ovim putem mu veliko zahvaljujem sto je nesebicno odvojio svoje slobodno vreme i celo popodne(a i vece) i bacio se na trazenje motora
Veoma drugarski, nema sta,ponarocito sto znamo koliko taj covek malo slobodnog vremena ima,SVAKA MU CAST
:good:  :friends:

U kratkim crtama,nesto je nasao,nesto sto lici i po obliku i po dimenzija na rucicu od motora koja viri iz dna a ispod ima nesto veliko u mulju , i to nedaleko od mesta potonuca camca
Tako da velika sansa postoji da je bas to doticni trazeni motor :yahoo:

Slike su samo onako uslikan sonar fotoaparatem pa ima tu i senki i odsjaja od sunca...

Mesto je "u dlaku markirano" i sutra ce opet izaci ronioc da pretrazi to mesto

Ja nisam mogao da prisustvujem tom trazenju jer nisam vise mogao da eskiviram posao pa se (opet) zahvaljujem Bobanu(Latin) koji je docekao Vladu i sve vreme bio sa njim i ceo posao i  ugovorio i odradio :friends:

Ovu su samo neke sporedne slike sa sonara

Van mreže latin

• www.mojaladja.com
« Odgovor #70 poslato: 06, 10, 2011, 07:56:00 pre podne »
Ova zadnja slika je odraz čamca na dnu. Danas popodne je dogovoreno sa prijateljem roniocem da se pretraži deo koji smo markirali pa će se znati više. Što se tiče uplata sada možemo početi jer je bilo troškova koje je Darko snosio a slede novi bez obzira na rezultate današnjeg ronjenja. Mislim naravno na popravku starog ili na nabavku nekog drugog motora.

Van mreže miodragi

• Mornar
  • **
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #71 poslato: 06, 10, 2011, 08:43:22 pre podne »
Malo pre sam pokušao da uplatim, preko NETBANKING-a, i dobio sam odgovor da nije pronađen Darkov račun kod "depodenta"?

Van mreže latin

• www.mojaladja.com
« Odgovor #72 poslato: 06, 10, 2011, 09:30:12 pre podne »
Darko je išao do banke i proverio račun. Ima nekoliko uplata tako da račun funkcioniše.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #73 poslato: 06, 10, 2011, 09:50:38 pre podne »
ne valja racun ...

broj racuna treba da bude XXX-YYYYYYYYYYYY-ZZ

ili su se dva zadnja broja slepila ?dare javljaj pa da pustamo !

Van mreže Zoran Marinković

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #74 poslato: 06, 10, 2011, 10:05:42 pre podne »
 :smile:

Ja sam malo pre u banci uplatio i nisu mi ništa rekli, sistem je prihvatio račun.

Darko, proveri da li ti je legla uplata pa mi  :telephone:
Deda Zoran