ucestvujem.....60 ljudi po 10e i resen problem
Naravno da i ja učestvujem. Iz određenih razloga, sumnjam da će biti 60 ljudi koji će učestvovati u akciji. Predlažem da akciju oročimo na 15 dana. Do tada ćemo imati jasnu sliku koliko smo novca prikupili, pa ćemo se i dalje organizovati.
Akcija prikupljanja pomoći je počela. :)
Svako ko je zainteresovan da za rešenje ovog pitanja priloži 10 eura neka se ovde prijavi do 15.10.2011. godine u 12,00 sati.
Pošto sam naveden kao inicijator akcije, ja ću do navedenog datuma, ažurirati spisak dobrovoljaca i prikupljati novac koji će se dostaviti Saletu i Darku neposredno pre kupovine motora. Regularnosti radi, kupovini će prisustvovati naša tročlana komisija zbog dokumentovanja cele stvari.
Troškove registracije motora, po meni treba da plati Sale kao kaznu za ulazak u avanturu sa tuđim stvarima. :drinks:
Molim i one koji ne učestvuju i učesnike da ne komentarišu razloge svoje odluke kako se ne bi nepotrebno raspravljali.ZNAČI SVI DAJU PO 10 EU.
U akciji učestvuju:
1. Arsa................................................................................................. 10 E
2. Kapetan ......................................................................................... 10
3. Kacintata ......................................................................................... 10
4. Srsa ................................................................................................ 10
5. NJegoš68......................................................................................... 10
6. Latin ................................................................................................ 10
7. Zoran Marinković ............................................................................. 10
8. Power70 .......................................................................................... 10
9. deda................................................................................................ 10