Autor Tema: POMOĆ PRIJATELJA  (Pročitano 58813 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
Odg: POMOĆ PRIJATELJA
« Odgovor #15 poslato: 01, 10, 2011, 07:26:11 pre podne »
ucestvujem.....60 ljudi po 10e i resen problem

Управо тако.  :good:

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
« Odgovor #16 poslato: 01, 10, 2011, 08:04:00 pre podne »
Učestvujem i ja naravno!  :good:

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #17 poslato: 01, 10, 2011, 08:47:33 pre podne »

Naravno da i ja učestvujem. Iz određenih razloga, sumnjam da će biti 60 ljudi koji će učestvovati u akciji. Predlažem da akciju oročimo na 15 dana. Do tada ćemo imati jasnu sliku koliko smo novca prikupili, pa ćemo se i dalje organizovati.

Akcija prikupljanja pomoći je počela.
  :)

Svako ko je zainteresovan da za rešenje ovog pitanja priloži 10 eura neka se ovde prijavi do 15.10.2011. godine u 12,00 sati.

Pošto sam naveden kao inicijator akcije, ja ću do navedenog datuma, ažurirati spisak dobrovoljaca i prikupljati novac koji će se dostaviti Saletu i Darku neposredno pre kupovine motora. Regularnosti radi, kupovini će prisustvovati naša tročlana komisija zbog dokumentovanja cele stvari.

Troškove registracije motora, po meni treba da plati Sale kao kaznu za ulazak u avanturu sa tuđim stvarima.  :drinks:

Molim i one koji ne učestvuju i učesnike da ne komentarišu razloge svoje odluke kako se ne bi nepotrebno raspravljali.

ZNAČI SVI DAJU PO 10 EU

U akciji učestvuju:

1. Arsa................................................................................................. 10 E
2. Kapetan .........................................................................................  10
3. Kacintata ......................................................................................... 10
4. Srsa ................................................................................................ 10
5. NJegoš68......................................................................................... 10
6. Latin ................................................................................................ 10
7. Zoran Marinković ............................................................................. 10
8. Power70 .......................................................................................... 10
9. deda................................................................................................ 10
« Poslednja izmena: 01, 10, 2011, 09:43:08 pre podne od strane deda »
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže power70

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #18 poslato: 01, 10, 2011, 09:05:58 pre podne »
Power70 takodje.... :aikido:

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #19 poslato: 01, 10, 2011, 09:07:22 pre podne »
Izvini što sam bio brži.  :) :drinks:

Van mreže power70

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #20 poslato: 01, 10, 2011, 09:14:09 pre podne »
 :good:

Van mreže Zoran Marinković

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #21 poslato: 01, 10, 2011, 09:50:37 pre podne »
 :smile:

Ne bih da budem dosadan ili nametljiv, ali ipak mislim daje ovosasvim dobra prilika....

http://www.kupujemprodajem.com/Honda-4-5ks-981649-oglas.htm?filter_id=5011419

u to ime da bi se što brže rešilo molim da pored već upisanih mojih 10 E dodate još 20 E
(nije takmičenje nego sigurno ima članova koji ne mogu da daju - biće mi čast da dam u njihovo ime bez obzira ko su...)
Deda Zoran

Van mreže taxi

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #22 poslato: 01, 10, 2011, 10:12:06 pre podne »
ucestvujem  :good:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #23 poslato: 01, 10, 2011, 10:29:17 pre podne »
posto sajt ima trenutno u kasici oko 140 evra neka od toga ide 10 i ja dodajem jos 10 , da ne krunimo lovu posto je to lova za novi camac  :good:

znaci pisi www.mojaladja.com 10 evra

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
« Odgovor #24 poslato: 01, 10, 2011, 11:29:58 pre podne »
I ja i ja,naravno,u ime vikinga,mada mi vise volimo vesla,10e,  :lol:
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže stvlada

• Talasožder Mali
  • www.zavarivanje-stanimirovic.rs
  • Brod tip: sunbird corsair 198
  • Marina: ajk
  • Veličina: 6m
« Odgovor #25 poslato: 01, 10, 2011, 12:56:51 posle podne »
Posto sam bio prisutan racunajte od mene 20e

Van mreže mossi

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #26 poslato: 01, 10, 2011, 13:19:59 posle podne »
Ja pošto nisam bio prisutan..  :lol:
Šetao Badija i slikao leptiriće.

:lula:

10e

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #27 poslato: 01, 10, 2011, 14:29:16 posle podne »
Rekli smo da se daje po 10 eura.

Ako ne skupimo dovoljno do 15. oktobra, možemo da odredimo još 5 dana da doda ko koliko može. Ne bi bilo dobro da počnemo da se utrkujemo ko će dati više.

Prihvatljivo mi je da  naše bolje polovine (koje su aktivne u radu foruma i na druženjima), mogu da doniraju. U tom smislu i Veca učestvuje sa 10 E. Deca mogu da posmatraju ali nema potrebe da učestvuju.  :pioneer:

Spisak sada izgleda ovako:

1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ (10) ?
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10

Dužan sam izvinjenje Dedi koga sam stavio na spisak misleći da se prijavio. Sada ne vidim njegov post. Ukoliko ga je izbrisao, njegovo pravo.

Deda kakva je tu situacija?
« Poslednja izmena: 01, 10, 2011, 15:00:45 posle podne od strane Arsa »

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #28 poslato: 01, 10, 2011, 17:55:37 posle podne »
Od mene imate jednog usatog Stanka za kolac i gajbu hladnog jelena cisto da ima sta da se mezi dok se raspravlja da li tabanasi mogu da glisiraju :good: :taunt:

A posto sam i jedan od zlocinaca koji je sudjelovao u Saletovom kupanju i pred kraj akcije kad se bude znala konacna skupljena cifra gledacu da dobacim koliko mogu ako bude falilo do te zamisljene cifre :good:

Van mreže Vlada 69

• Rečni Drekavac
  • Dunav-Sveta reka
« Odgovor #29 poslato: 01, 10, 2011, 18:30:55 posle podne »
Naravno i ja 10 eurona