E ovako prijatelji moji,upravo sam postao ponosan vlasnik Honde 8ks iz 98 godine koja je pazarena za 750 evara :yahoo:
Nisam stigao nesto da je islikam posto je odmah odnesena kod Vlade u Futog na servis tipa promene svih ulja,impelera a kasnije ustanovljeno i jos dva semeringa u peti posto je malo pustala vodu u isti i to ce zadovoljsvto kostati jos 80e i onda je spreman motoric za seconu(doduse treba jos i da se odradi i carina motora al otom-potom)
Najbitnije je da je posle Vladinog pregleda da je motor mehanicki u perfektnom stanju i da cu ga "imati za zivota",to mi je laknulo jer kako znamo svaka kupovina polovne stvari je "macka u dzaku" a ja sam ovde odlicno prosao
Malo ce praviti problem sto je motor dugo osovina a meni je (naravno uvek kontra) trebala kratka tako da ce biti malo prepravljanja krm.zrcala,jer greota je samo zbog toga propustiti ovaj motor po toj ceni

Sada kad je svemu kraj(mislim ovoj temi) moram da se zahvalim svim clanovima ovog foruma i mojim prijateljima koji su mi pomogli i moralno i financiski svojim donacijama da ponovo imam plovilo pokretano vanbrodskim motorom :taunt:
Moja ladja je mozda ovako ili onaka al cik nek neko nadje neki drugi forum gde ima vise solidarnosti i gde se ljudi vise ispomazu kad zatreba :nono:
Hvala vam jos jednom od srca prijatelji mojiCim u ponedeljak dodje motor od Vlade okaci cu jos slika gde se lepse vidi taj famozni motor :good: