Autor Tema: POMOĆ PRIJATELJA  (Pročitano 61895 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
  • Pol: Muškarac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
Odg: POMOĆ PRIJATELJA
« Odgovor #45 poslato: 01, 10, 2011, 23:56:57 posle podne »
Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti  :good:

kad se cujes sa vladom , reci da ga pozdravio kapetan i da ako nadje motor da ce kapetan da kupi to sokocalo ako da popust veci od buse !
Sokocalo od motora ili sonara,na sta mislis??

Ako na sonara mislis,to bi trebao biti neki najnoviji 3d sonar na 800hz iz njegove prodaje,sa nekom cifrom koliko sam ja razumeo od 2000-3000e skojim navodno na dnu moze da ti prebroji koliko imas olovica na najlonu

Van mreže power70

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #46 poslato: 02, 10, 2011, 00:09:07 pre podne »
Znam da je Vlada skup....zato i pitam ....

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #47 poslato: 02, 10, 2011, 00:29:52 pre podne »
prvo nisi trebao da odustanes od metal detektora jer je metalni odraz motora u mulju drasticno drugaciji od odraza limenke ili sipke ... a to aparat jako dobro registruje ... ipak je motor 40 kila a limenka 30 grama...

to je najsigurniji i najbolji nacin da nadjes motor ....

vladin sonar je lowrance za koji je trazio nesto ispod 2000 evra

evo ti slike :

http://www.lowrance.com/en/Products/Marine/Broadband-Sounder-and-Ethernetworking/StructureScan-Sonar-Imaging/Display-Viewpoints/

e sad po meni je Humminbird bolji za nekih 20 % pa ako smanji cenu ispod Hummingbirdove onda se isplati , ali mislim da ni jedan ni drugi ne mogu da pogedaju u mulj ...

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
« Odgovor #48 poslato: 02, 10, 2011, 01:35:59 pre podne »
Problem br.2 Kapetane :smile:
Podvodni metal detektor u Srbiji naci(bar na net-u) = Maltene nemoguce
99% su i hrvatske ili pitaj boga odakle (pa o isplativosti njihove ekspedicije necemo ni pricati  :lol: )

Samo na jednu adresu sam uspeo pokucati,e sad dal' bi tako nesto hteli i mogli usluzno odraditi to cemo videti ako odgovore na mail :good:

Van mreže miodragi

• Mornar
  • **
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #49 poslato: 02, 10, 2011, 08:12:37 pre podne »
Učestvujem i ja sa 10 eura. Javite gde i kako da se uplati.

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #50 poslato: 02, 10, 2011, 10:23:41 pre podne »
Ucestvujem naravno.
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže barbanesa

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
    • Lence
  • Brod tip: Metalni
  • Marina: Dsrv Karaburma
  • Veličina: 9,5m
« Odgovor #51 poslato: 02, 10, 2011, 18:28:33 posle podne »
A gde sam ja na spisku Arso?Zar sam ja bezao od necega na ovom forumu? :lol: :lol:
Blago onom ko mlad poludi ceo mu zivot u veselju prodje

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
« Odgovor #52 poslato: 02, 10, 2011, 18:52:58 posle podne »
 1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ 10
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
18. Vlada69 ............................................................................................ 10
19. Neptun23 ......................................................................................... 10
20. Espresso .......................................................................................... 10
21. busa2 ............................................................................................... 10
22. SARALIDA ......................................................................................... 10
23. miodragi.............................................................................................10
24  Barba.................................................................................................10
25. barbanesa.........................................................................................10
26. darkobp drugar 1...............................................................................10
27. darkobp drugar 2...............................................................................10
28. sharke................................................................................................10
Imam 2 drugara koji su mi cesto pravili drustvo na brodicu i uzivali u tom zvuku motora,nisu clanovi Moje Ladje al daruju preko mene svako po 10e

idemo dalje.........  :good:
29. ..........??
« Poslednja izmena: 02, 10, 2011, 23:37:50 posle podne od strane deda »

Van mreže sharke

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
« Odgovor #53 poslato: 02, 10, 2011, 21:14:25 posle podne »
Hej,evo i mene.Hoću i ja na spisak. :good: :drinks:

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #54 poslato: 02, 10, 2011, 23:33:46 posle podne »
A gde sam ja na spisku Arso?Zar sam ja bezao od necega na ovom forumu? :lol: :lol:

Vidiš da je Darko sve sredio. :lol:

Jedino mi deda nije jasan. Nikako da razrešimo onaj upitnik:taunt:

P.S. Darko, preskočio si odiseja. Nemo da ga ljutiš.  :tenk:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže deda

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #55 poslato: 02, 10, 2011, 23:39:10 posle podne »
Opet su hteli da deda ispadne krme!! :lol:

Shodno svojim ovlascenjima ? je uklonjen!! :yahoo: A i one zagrade!! :aikido:
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #56 poslato: 02, 10, 2011, 23:42:12 posle podne »
Ponekad i administratori urade pravu stvar.  :lol: :good: :drinks:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže BataC

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #57 poslato: 03, 10, 2011, 00:50:53 pre podne »
I ja ucestvujem.Javite kada i gde poslati novac

Van mreže eni blue

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #58 poslato: 03, 10, 2011, 06:24:32 pre podne »
Darko racunaj na mene :drinks:

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
« Odgovor #59 poslato: 03, 10, 2011, 18:37:50 posle podne »
 1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ 10
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
18. Vlada69 ............................................................................................ 10
19. Neptun23 ......................................................................................... 10
20. Espresso .......................................................................................... 10
21. busa2 ............................................................................................... 10
22. SARALIDA ......................................................................................... 10
23. miodragi.............................................................................................10
24  Barba.................................................................................................10
25. barbanesa.........................................................................................10
26. darkobp drugar 1...............................................................................10
27. darkobp drugar 2...............................................................................10
28. sharke................................................................................................10
29. BataC.................................................................................................10
30. eni blue..............................................................................................10

idemo dalje.........  :good:
31. ..........??

kao sto rece Latin u drugoj temi,Vlada je morao danas hitno do BG-a tako da propade jos jedan dan :sorry:

Sto vise vreme prolazi sve mi se cini da su sve manje sanse da ce taj podvodni Mercury ikada ponovo zaploviti...

Al ipak bih savetovao da se saceka sa uplatama dok Vlada ne kaze zavrsnu rec :good: (bas kao ono kad cekamo doktora da izadje da utvrdi smrt  :lol: :lol: )

« Poslednja izmena: 04, 10, 2011, 10:14:19 pre podne od strane mossi »