Alo bre covece da li si ti svestan sta si uradio. Potopio si camac. Pa ti tvrdis da si ti super nauticar, trebalo bi da shvatis sta to znaci.O cemu mi pricamo.
Ovo ti je drugi gaf za koji ja znam, kojim si direktno nasim clanovima netacnim informacijama izbio pare iz dzepa. Izvoli sada pa kupi coveku motor, kad si toliki laf. To je bila tvoja teorija koju si zastupao i pokusao da se dokazes. Prihvati malo odgovornosti. Ovo je nauticki forum i trebalo bi da bude edukativnog karaktera, a ne lozackog.
Tako si pricao i za put do Djerdapa da je opustena plovidba, laganica. Neko ce da ozbiljno nadrlja, a ti ces opet da se vadis na kojekakve izgovore tipa nisam tako mislio i sl. Razmisli da neko moze da plati glavom verujuci da si stvarno pun iskustva i znanja. Ili to tebi nije bitno ?
Barba, molim te da svoje tvrdnje ODMAH potkrepiš citatima! Ako ih ne nađeš, očekujem da povučeš napisano.
Pošto je ovo nisko i kvarno vrdanje samo dokaz tvojih skromnih ljudskih kvaliteta, nemam tome mnogo šta da dodam ili odgovorim.
Jedino što te mogu zamoliti je da probaš da prihvatiš da nisi u pravu kao neki normalan čovek.
Ovde bih zbog tvojih jadnih izmišljotina podsetio sve na naslov ove teme.
Pitanje glasi da li mali i lagani čamac može da glisira sa malim motorom od 5ks!
Drugo pitanje koje se razvilo iz rasprave je da li korita sa ravnim dnom, tabanaši ili šiklje mogu da glisiraju.
Odgovor na to pitanje će dobiti svako ko stane na obalu Dunava i posmatra čamce 15-tak minuta!Tabanaši koji glisiraju su svakodnevna slika.
NIJE pitanje, da li i koliko su tabanaši bezbedni - ako mene pitate - nisu, pogotovo oni iz kućne radinosti, ali to nije novost za svakog ko prati što sam pisao po forumu.
Barba, sva ova naša teoretisanja o tipovima korita su razbibriga i budalaština, svi smo valjda odrasli ljudi ( barem po LK), misliš da će neko da ti čestita što si pronašao englesku reč za oranje! Dugo ti je trebalo. Što mene nisi pitao, rekao bih ti odmah.
Što se plovidbe do Đerdapa tiče, plovidba jeste i treba da bude laganica. Zato i plovimo, da se opustimo i uživamo. Ljudi to uglavnom rade za vreme godišnjih odmora, i to definitivno ne spada u ekstremne sportove! Nije nikakav bauk!
Ali šta bi ti slučajno mogao da znaš o tome- pa ti NE PLOVIŠ!
Ja plovim koliko stignem i koliko mi moje finansije dozvoljavaju. Da li sam nautičar ili nisam- ne znam, da li sam iskusan ili ne- ni to ne znam. Ali plovim i učim skoro svaki dan! Svoje iskustvo, koliko god da je veliko ili malo, rado delim sa ostalima na ovom forumu.
Forum služi za razmenu mišljenja. Svako probere za sebe ono što smatra da je ispravno!
Ah, da. Ako imaš još koju bljuvotinu koju želiš da napišeš, napiši je, pa da završimo ovu temu.