volim da platim ono sto se dogovorim a ne ono sto se ispostavi , ti imas drugaciji stav ... rekoh ako je tebi dobro i meni je ...
ja ne kupujem vise solare posto se bavim drugim stvarima i jer ne stizem znas to i sam ... ali me cudi da se niko drugi nije zainteresovao za uvoz posto od toga moze lepo da se zivi ...
u Beogradu MONO su 1.3-1.5 + PDV (a moze i bez ako znas da se dogovors) googlaj marke digni slusalucu okreni broj ...
Hrvatska
1 posaljes mail
2 dobijes fakturu
3 uplatis ONLINE troskovi 5 evra
4 postar ti donese...
ne izadjes iz kuce...
evo pre nedelju dve, meni i drugaru stiglo 70 metara led trake iz kine (nisam stigao da uzmem od njega , kad uzmeem bice tema i ponuda) ... evo ti traking broj
www.DHL.com 3047471055 pa proveri ....
Kinez poslao 19 novembra u 20 uvece mi dobili 22 novebra u 17 popodne ...
HONG KONG - BEOGRAD malo vise od dva dana ... e a jedan mail , jedna uplata i to je to ...
Opasuljite se ljudi ... SVB, AWN, kinezi ... svi salju i stigne za 2-3 dana a da ne izadjete iz kuce ... a ovo vam pisem sa kineskog Tableta od 10 inca, 1000 mhz, GPSom i externom GPS antenom , dva USB porta 16 gb memorije i.t.d. .. franko Beograd malo iznad 100 evra .. cena u Srbiji oko 400 evra za model sa tim karakteristikama ...