Autor Tema: POMOĆ PRIJATELJA  (Pročitano 62045 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže neptun23

• Mornar
  • **
Odg: POMOĆ PRIJATELJA
« Odgovor #30 poslato: 01, 10, 2011, 19:29:42 posle podne »
racunajte i na mene

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • Pol: Muškarac
  • BG-509C
« Odgovor #31 poslato: 01, 10, 2011, 19:40:57 posle podne »
i na mene. javite samo gde se daju pare
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže SALE NB

• Drekavac sa Srednjih voda
« Odgovor #32 poslato: 01, 10, 2011, 20:05:07 posle podne »
Ljudi, šta reći! Hvala svima! :drinks:
Od mene ostatak para, pa koliko to bilo!

Ako ovaj poslednji pokušaj spasavanja motora ne uspe, krećemo u akciju za nabavku drugog motora!
Već sam i ja gledao nešto, tu je i ta Hondica iz oglasa, videćemo šta se može naći kod Vlade i drugih servisera i prodavaca, pa će se Darko odlučiti šta mu najbolje odgovara.

"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže busa2

• Kapitalac Dunavski
  • "TEHNONAUTIKA" ZEMUN
    • www.tehnonautika.rs
« Odgovor #33 poslato: 01, 10, 2011, 20:28:48 posle podne »
Naravno tu sam i ja sa  10 e.  :good:
www.tehnonautika.rs - KONTRAADMINISTRATOR

Van mreže SARALIDA II

• Rečni Drekavac
  • kud plovi ovaj brod
« Odgovor #34 poslato: 01, 10, 2011, 20:57:16 posle podne »
SARALIDA se pridružuje akciji :good:10e
Veliki pozdrav svima od posade Saralide

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
    • trenutno bezimen
  • Brod tip: samogradnja-Ika design-zetovo vlasništvo
  • Marina: Tisa-9km,desna obala,šesta vrba od mosta
  • Veličina: 6,5m
« Odgovor #35 poslato: 01, 10, 2011, 23:00:24 posle podne »
Ja možda jesam ograničen koeficijentom intiligencije ali nerazumem gde kako i kome uplatiti ili dostaviti novac.
Ovaj spisak me podseća na spiskove za druženja kada se na spisku nađe po 20-30 imena a na dogovoreno mesto stigne pola od prijavljenih.
Kad neko da račun na koji će se uplaćivati onda se aktiviram , na ovaj provizorni spisak neću.
Ko bude hteo uplatiće i bez prijavljivanja na ovaj spisak koji delije impresivno.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #36 poslato: 01, 10, 2011, 23:11:06 posle podne »
 1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ (10) ?
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
18. Vlada69 ............................................................................................ 10
19. Neptun23 ......................................................................................... 10
20. Espresso .......................................................................................... 10
21. busa2 ............................................................................................... 10
22. SARALIDA ......................................................................................... 10

Pare ćemo početi da skupljamo od srede, nakon poslednjeg pokušaja pronalaženja i vađenja motora.

Kako donatorima ne bi stvarali dodatne troškove, dogovorićemo se da se novac prikupi na nekoliko tačaka. Recimo oni koji gravitiraju području od Apatina do Novog sada dobacili bi pare do mossija, Novi Sad i okolina, Ika  (ako može), U Beogradu Na više lokacija recimo Novi Beograd i Zemun kod busse, za Čukaricu i one koji  dolaze na Adu Dule, Za Višnjicu Kapetan ili neko drugi, Ja bih pokrio ostatak grada. Za pančevo, Smederevo Niš i ostale delove bi se dogovorili u hodu. Što se tiče NJegoša i ostalih prijatelja iz inostranstva, morali bi da se dogovore da novac pošalju po nekom od poznanika ili rođaka u Beogradu.

Svakog dana bi se objavljivala lista članova čije su uplate (u evrima, da ne komplikujemo), pristigle.

Što se tiče pretnji Stankom i ostalim bahanalijama, molim da se to ne spominje dok se stvar ne reši.  :lol:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #37 poslato: 01, 10, 2011, 23:16:11 posle podne »
Ja možda jesam ograničen koeficijentom intiligencije ali nerazumem gde kako i kome uplatiti ili dostaviti novac.
Ovaj spisak me podseća na spiskove za druženja kada se na spisku nađe po 20-30 imena a na dogovoreno mesto stigne pola od prijavljenih.
Kad neko da račun na koji će se uplaćivati onda se aktiviram , na ovaj provizorni spisak neću.
Ko bude hteo uplatiće i bez prijavljivanja na ovaj spisak koji delije impresivno.

Iko u pravu si. Otvaranje deviznog računa na koji treba uplatiti novac jeste jedno od rešenja.  Ako se ostali slažu, pare će se slati na devizni račun (recimo moj, i svaki dan bi sledio izveštaj koliko je i od koga prispelo).

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #38 poslato: 01, 10, 2011, 23:25:42 posle podne »
Arso kakav je problem da Darko da dinarski račun i rešena stvar.
Skupljanje po kućama je i skuplje i komplikovanije.

:)

P.S. Po Zakonu, se ne može izvršiti uplata trećem licu u devizama, SAMO DINARI.

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
    • trenutno bezimen
  • Brod tip: samogradnja-Ika design-zetovo vlasništvo
  • Marina: Tisa-9km,desna obala,šesta vrba od mosta
  • Veličina: 6,5m
« Odgovor #39 poslato: 01, 10, 2011, 23:30:45 posle podne »
Arso kakav je problem da Darko da dinarski račun i rešena stvar.
Skupljanje po kućama je i skuplje i komplikovanije.

:)

P.S. Po Zakonu, se ne može izvršiti uplata trećem licu u devizama, SAMO DINARI.

Pun pogodak.Sovim se slažem bezpogovorno.
Darko oglasi se brojčano , da nekažem napiši broj računa i daj zeleno svetlo kad budeš mislio da od potrage odustaješ.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #40 poslato: 01, 10, 2011, 23:35:41 posle podne »
Mossi nema nikakvog problema.  :good:

Neka Darko ovde postavi broj svog računa na koji ćemo mi koji smo to odlučili poslati novac (znači u dinarima), i neka nas redovno izveštava od koga je novac stigao kako bi se intervenisalo u slučaju da pare zalutaju.

Što se tiče ovog spiska, koji kako Ika reče liči na spisak za druženje, mislim da treba da se nastavi i da ga od sada ažurira Darko koji će pored svakog prijavljenog napisati da li je novac poslao ili ne.   :police:

Da ne bude posle da je Ika u pravu. :lol:

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #41 poslato: 01, 10, 2011, 23:42:34 posle podne »
Ako mora tako ja se slazem,ima li mi druge??   :smile:

Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti  :good:

Van mreže power70

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #42 poslato: 01, 10, 2011, 23:46:14 posle podne »
Da li se placa ta Vladina intervencija tj.pregled dna Tikvare sa njegovim sonarom?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #43 poslato: 01, 10, 2011, 23:54:34 posle podne »
Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti  :good:

kad se cujes sa vladom , reci da ga pozdravio kapetan i da ako nadje motor da ce kapetan da kupi to sokocalo ako da popust veci od buse !

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #44 poslato: 01, 10, 2011, 23:55:36 posle podne »
Da li se placa ta Vladina intervencija tj.pregled dna Tikvare sa njegovim sonarom?

To jos neznamo!!! Navodno dolazi po prijateljskoj osnovi,a s'obzirom da je njegovo vreme jako skupo...

Tj ukratko videcemo

Pre dolaska svakako cemo mu objasniti kako stvari stoje,i ako to njegovo cudo od sonara nemoze da zaviri malo  u mulj -nemora ni da dolazi  :taunt:

Bas zbog takvih stvari sam i odustao i od metal detektora da ne bih angazovao (da kazem placao)svaki zaron ronioca koji ce da izvlace stare kante,lavore,limenke od lav piva...sa dna Tikvare ,pa samo bih se trosak gomilao