" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Obaveštenje za potencijalne korisnike solarne energije. Prva količina polikristalnih solarnih panela snage 20W, 60W i 120W je na putu iz Kine.Cena u predprodaji iznosi 1,0 eura po watu, sa PDVom.Ukoliko želite, rezervaciju(uplate tek po stizanju robe) možete izvršiti na mail info@solarnisistemi.rs. Očekivano vreme stizanja panela je 01.11.2012
Hvala, mislim i da je realna.
pozdrav svima. IMam panela, tj par komada, 230W su, planiram da ih postavim na poljance cisto da ga malo testiram. mislio sam da ga vezem na neki potrosac, i tako izvrsim merenja. ono sto mi predstavlja problem je kako ostvariti vezu izmedju panela i potrosaca, mislio sam direktno dovesti + i - na potrosac ali problem su konetkori na panelu (a ne znam bas kako bi bilo kada bi pokusao da skinem konektore.mislim da to nije resenje)
4mm je kabal sto ide iz kutije do konektora, tako pise na njemu. Nisam za secenje, al ako ne postoji drugo resenje onda moram seci.