Autor Tema: POMOĆ PRIJATELJA  (Pročitano 61683 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
Odg: POMOĆ PRIJATELJA
« Odgovor #255 poslato: 04, 07, 2012, 20:07:59 posle podne »
Al je vama zabavno - odmah da kazem da od toga nema nista,
Šta je ideja da Kapetan ide i traži po dnu nešto što liči na motor, pa da onda šalje ronioca za sve što se učini da bi mogao da bude motor ili nešto slično, pa ne mogu ljudi da nađu motor kad tačno znaju gde je ispao i uhvate kakve takve repere.

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #256 poslato: 04, 07, 2012, 21:27:35 posle podne »
a bre LSI niej bas tako :) padne ti motor u savu kod medjice... palim gliser i dodjem ... to mu izadje 1000 dinara recimo ... pretrazim reon i ako nadjem motor to ti dodje jos 50 evra... onda zoves ronioca NE KAZES MU da se radi o skupom motoru pre nego sto kaze cenu kada kaze 50 evra na sat dovedes ga iznad tog mesta i kazes dole je ... i to je to ... za oko 100 evra ces izvaditi motor vredan par hiljada evra...

a inace dva tri puta sam zvao ronice za neke stvari i UVEK pitaju koji je motor ili objekat u pitanju i tek onda kazu cenu ... ako je dobar motor naplate 100 evra na sat ponekad i vise ako je los onda 50 evra... a nece nista da garantuju , sto je i razumljivo ali opet nije fer...

Ко себи дозволи да му падне мотор од пар хиљада евра, не треба му ронилац за 100, него за тих 100 еврића нека купи половну кршину(може и потпуно неусправну) али што тежу, нека је веже себи око струка и заједно у воду - и то баш на месту где је остао без оног првог мотора.  56568  56568  56568

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #257 poslato: 25, 09, 2012, 11:43:16 pre podne »
aaaaiiiiii pa ja uopste nisam citao temu

habramgy cestitke na pronalazenju motora! sad tek videh celu temu

Van mreže Darkobp

• Veliki Rovac
    • Silvery
  • Brod tip: Elan 495k malo modifikovan i produzen
  • Marina: Backa Palanka Tikvara
  • Veličina: 5.80m
« Odgovor #258 poslato: 25, 09, 2012, 15:06:29 posle podne »
i ja sam isto tako smetnuo sa uma i "gurnuo sa strane"mail koji sam dobio od Habramgy-a pre dobrih mesec dana jer on nije znao da postavi video na forum pa cu evo onda Copy-rati ceo mail

Zravo Darko

Obećao sam ti sliku ali sad ćeš dobiti kratak video snimak.     Stari skromni Nokia toliko je mogao da snimi, ali mislim da vredi pogledati.    Tvoj bivši motor sad dobio ozbiljan posao.

Pogotovu danas popodne kad je stara Honda prestao da radi.   Izgubio hladjenje.  Ili mu je mulj ušao u kanale ili mu je otišao impeler pa mu je prestalo hladjenje.

Nije bilo druge - tegljenje.   Puno stvari, puno ljudi a mi daleko od grada.  ( nizvodno )  Veži se i kreni dalje.  70 posto snage i vozi.

Ja ne znam od čega je ovaj motor napravljen ali bez problema odneo nas do sidrišta .

Tako mi svaki dan.

DČ 12 služi za prevoz kamp + ronilačke opreme.  Motor gura ovu grdosiju - skromno, pouzdano, štedljivo .

Da mi neko kaže, ne bi mu verovao.

Umoran sam jer ceo dan smo na Tisi.    Ronimo, iztražujemo.  Probao sam da postavim ovo na forum ali nemam više snage da se bakćem s tim.   Molim te okači to tamo gde ti misliš da je najboloje.    Naravno   dodaj,  piši što misliš.

Hvala unapred.  Habram.

Van mreže eni blue

• Rečni Drekavac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #259 poslato: 26, 09, 2012, 07:08:07 pre podne »
Ovaj covek je stvarno zasluzio da bas on nadje tvoj motor i koristice ga na pravi nacin, neka mu je sa srecom 114 114

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #260 poslato: 26, 09, 2012, 12:02:34 posle podne »
Sve mi se čini da je motor našao njega!  hi  clap llll