Pozdrav svim nautučarima na forumu i van nje.
Hvala na lepim rečima i pohvalama.
Iz ove priče sam ja izašao najbolje ali drago mi je da ste svi pozitivni

Tako mislite i pišete o tome.
Darko me drugarski primio, mada nikad se nismo videli. Za tih par sati lepo smo se upoznali i ne bi se žalio da ga vidim i sledeći put. Naravno razlog uopšte ne mora biti kao ovaj put.
Koliko ja vidim svi mi ovde na forumu volimo isto

. Sa ovakvim ljudima boravak je uživanje makar gde da se nadjemo.
Pišete o profesionalizmu i o iskustvu.
Prva stvar manje- više.
Da sam profesionalac, onda bi živeo samo od ronjenja. Ali nije tako. Amater sam kao i većina ronioca iz Vojvodine i Srbije. Koliko znam kod nas nema mnogo firmi koji funkcioniše i zaradjuje samo od industrijskog ronjenja. Ako grešim ispravite me.
Iskustvo. - E to je već nešto drugo. Moram da vam kažem da je u ovom slučaju ( i kod mnogo drugih ) to dovelo do uspešnog pronalaženja. Da ne izostavim i volju, želju za traganjem. Bez toga mogao bi da ronim 3 nedelje na Tikvari a uspeh bio bi samo slučajnost.
Moja preporuka nautičarima. T4 i ostale male motore koji nemaju komande - VEŽITE - !!!!! - kanapom, sajlom, lancem šta god imate. Predlažem kanap najlonski sa karabinerima. Ništa specialno samo da je zdrav i dosta debeo.
U slučaju ako vam išta ispadne iz čamca broda : - OBELEŽITE GA !!! Cigla, teg, bilo šta samo da je teško i brzo tone. Na njemu kanap od 30 metara i bova , kanta, plovak komad stiropora.
Naravno ova dužina ne važi na Dunavu kod Kazana ali ako vam nešto padne tamo, - nemojte me zvati

Obeleženo mesto slikajte mobilnim, fotoaparatom. Uzmite orijentire sa obale.
Ni jedan ronioc ne može da vam nadje izgubljen predmet ako mu ne kažete gde da ga traži !!!
Ako je mesto ovako obeleženo - uspeh pronalaženja je skoro 90 posto.
I u rekama !!
Naravno faktor vremena je opet od bitnih faktora. Nemojte čekati ništa. Zvati ronioce koji su vam najbliže. Primer : Tisa za 4 dana zatrpa motor, jedva viri.
Zasad toliko od mene.
Pozdrav iz Sente
P.S. Još nisam pravi nautičar ali sam na dobrom putu . . .