Autor Tema: EKO POKRET STEDISA  (Pročitano 55078 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zikica cvetkovic

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
dule
« Odgovor #165 poslato: 16, 12, 2012, 18:02:32 posle podne »
I zar table "pazi, sadnice" nisu uzurpacija dela ostrva? Time ste ograničili pristup svima. Po kom pravu?

Eto, to su konkretna pitanja a konkretnih odgovora neće biti kao ni do sada.

a ti si baš hteo da gaziš po sadnicama kao pravi zaštitnik životne sredine! e moj Dule. Nego ja sam se predstavio punim imenom i prezimenom predstavi se i ti glupo ja da pričam sa pseudonimom valjda se ti tako hrabar nećeš kriti iza njega

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
    • "Teska voda"
    • http://www.alojasailing.com/
  • Brod tip: Bar Harbor Cruiser
  • Marina: NK"Moja ladja Brcko"
  • Veličina: 8m
Odg: EKO POKRET STEDISA
« Odgovor #166 poslato: 16, 12, 2012, 18:36:49 posle podne »
Aman sto zenu potezes koja nema pojma ni da postojis .? Tako su isto i strucnjaci smislili da ce cverglan da bude odlicna privredna riba . Malo po malo unististe sve sto je nase da bi vi imali svoje .
Ajd tuzi i mene posto i ja kazem da si klipan koji hoce da se obogati od jadne drzave i da poslije izigravas facu . Ajd molim te
Vepar je vepar, čak i kad mu kažu da je svinja.

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
dule
« Odgovor #167 poslato: 16, 12, 2012, 18:39:29 posle podne »
I ko je odobrio da radnici plaćeni za čišćenje djubreta sade medju vrbe neke druge vrbe  ha
Zar to nije zloupotreba?

Dule, baš sam razmišljao da li da ljude uputim na sajt (koji ovih dana hoću da ažuriram pa će biti još noviteta) ili da ovde prebacim fotografije o radovima i planovima koji se izvode a ti mi otkloni dilemu. još ćeš ti biti moj najbolji PR samo da se ne gubiš u prevodu bio bi već sad odličan  cap

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
poljo
« Odgovor #168 poslato: 16, 12, 2012, 18:48:50 posle podne »
Aman sto zenu potezes koja nema pojma ni da postojis .? Tako su isto i strucnjaci smislili da ce cverglan da bude odlicna privredna riba . Malo po malo unististe sve sto je nase da bi vi imali svoje .
Ajd tuzi i mene posto i ja kazem da si klipan koji hoce da se obogati od jadne drzave i da poslije izigravas facu . Ajd molim te

sa ženom sam imao dva sastanke na tu temu a ti poljo što voliš da sufliraš iz drugog reda (zovi samo zovi svi će sokolovi za češanje jezika, nedo bog posla život dati) nemoj da si prost kad već pozivaš na kulturu dijaloga a možeš i da se predstaviš. vidiš dule brani ostrvo a i ne zanima ga to isto ostrvo, možda tebe zanima nešto drugo osim da mu budeš Sančo Panza

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #169 poslato: 16, 12, 2012, 18:50:26 posle podne »
imao sam neku zdravstvenu intervenciju pa me nije bilo par dana ... evo deo po deo kucam dok citam

@Bugi kapetana na ostrvu nema jer ne zeli da bude deo Lida Visnjickog... ostrvo je trebalo da bude prirodno a ne civilizacijsko, ajde reci mi da ti je sada bolje i lepse  nego pre ove urbanizacije ? ... jedino sto se slazem jeste ekoloski aspekt ...

@Zikica , da moguce je bez para izneti PET ambalazu iz prostog razloga sto postoje firme koje rade odkup iste (reciklaza) i tu je zarada sasvim lepa ...

1 sadnja trske koja nije sa nasih prostora na podrucje rukavca i ade huje je cisto prizivanje ekoloskog akcidenta ...

@Goran Petrovic ... da ti si ili PR ili imas Stokholmski sindrom .. posto iza cele price stoji STEDISA DOO pogledaj lepo ko je vlasnik na APR-u ...

@zika prvo ruzno je sto novcem placate tudja usta , to ne dolikuje nikome .. postavio sma vam par pitanja ni na jedno niste odgovorili , da li mozete da odgovorite
1 Sta planirate sa kolonijom labudova i galebova na donjem spicu Paradjza gde ste predvideli plazu
2 St planirate sa vrbama i sibljem a gornjem spicu posto tu plaza nikada nije bila

sad bih dodao jedno krucijalno pitanje podeljeno u vise manjih

zasto mislite da je vasa vizija iznad svih nasih ? zasto mrzite prirodu i zasto je prilagodjavate vasim zeljama ? odakle vam pravo da u ime svih nas odlucujete o sudbini paradajz ostrva ?

@zikica ciscenje rukavca ne kosta 9 miliona nego 1milion evra Nikolau tehnologijom koja je dobila nagradu u Briselu, ali vama izgleda manja cifra ne odgovara jer je ispod vase...

@Zikica , pozivate e na istrazivanje "fakluteta Singidunum", zasto ne kazete da je vlasi Ljubisa Buha Cume, posto kosta istrazivanje tamo ? http://www.vreme.com/cms/view.php?id=890227.... lepe ste istrazivace nasli ... sram vas bilo....

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #170 poslato: 16, 12, 2012, 18:52:02 posle podne »
ostao sam duzan link ka Nikolau tehnologiji

http://issuu.com/ekomedija/docs/studijaproceneuticaja

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #171 poslato: 16, 12, 2012, 18:57:18 posle podne »
meni se generalno cini da je ovde u pitanju sprega zutih (opstina Palilula), kriminala (fakultet singidunum) i privatnih ambicija (Zikiza stetisa)... po meni mi moramo da se organizujemo i sprecimo ovaj atak na prirodu ... dal pritiskom na institucije i medije gde bismo taxativno raskrinkali spregu dal gerilski ...

g Zikice , da li biste bili ljubazni da nam dostavite na uvid dokumentaciju o projektima kao i iznose donacije javnih ustanova kao sto su grad, opstina i slicno ?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #172 poslato: 16, 12, 2012, 19:02:44 posle podne »

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #173 poslato: 16, 12, 2012, 19:06:31 posle podne »
Razumem ja Zikicu Stedisu ali ne razume on nas . Poenta je da meni smeta sto covek oce da pravi posao sa tudjim novcima ! Poenta je sto oce da pravi brikete od neke sase-trske i zaradjuje novce a da pri tom ne ulozi petoparac !  http://poljoinfo.com/showthread.php?546-Briketiranje-%C5%BEetvenih-ostataka/page3  Poenta je sto nece to da radi na zemlji koju bi kupio ili iznajmio ! Ovako je lakse !!Nemojte da nas ubedjujete u suprotno , i vama je jasno da je nama jasno sve !! Ne boli ako se prizna i nije tesko reci "pa sto se niste vi setili" !! sajkaca
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #174 poslato: 16, 12, 2012, 19:09:51 posle podne »
Zikice , ajd priznaj...provalili smo te !! stri
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
kapetan
« Odgovor #175 poslato: 16, 12, 2012, 19:17:09 posle podne »
meni se generalno cini da je ovde u pitanju sprega zutih (opstina Palilula), kriminala (fakultet singidunum) i privatnih ambicija (Zikiza stetisa)... po meni mi moramo da se organizujemo i sprecimo ovaj atak na prirodu ... dal pritiskom na institucije i medije gde bismo taxativno raskrinkali spregu dal gerilski ...

g Zikice , da li biste bili ljubazni da nam dostavite na uvid dokumentaciju o projektima kao i iznose donacije javnih ustanova kao sto su grad, opstina i slicno ?

kao što sam uputio duleta sve ima na sajtovima opštine palilula sekretarijata za zaštitu životne sredine i nsz.
a ja sam vas upravo i kontaktirao da razvijemo što širu diskusiju o adi huji za dobrobit iste a i uputio kako možete ako imate ideje da pomognete  jer država želi da podrži iako nema mnogo sredstava. nema tu nikakvih sprega već samo rada ako se udružite u radu shvatićete da tu ima i lepih stvari.

Van mreže zorter

« Odgovor #176 poslato: 16, 12, 2012, 19:20:56 posle podne »
A sto bre, svi vi smarate sa ovom temom.
Zar nemate neki Beograd-ski forum pa tamo raspravite.
Sto nas ostale "oteraste" jer je vec muka citati vasa prepucavanja.
Ne moze vise da se otvori forum a da u SKORASNJIM PORUKAMA moze da se nadje neka tema zbog koje ovaj forum i postoji.
Svima vama je samo jedno zajednicko: ZANIMANJE - BEOGRADJANIN, pa sto se onda u skladu s tim i ne ponasate.
Kao sto vas ne zanimaju druga ostrva po Dunavu, Savi, Tisi....... tako i nas zabo..e za vase Paradajz ostrvo.
NE SMARAJTE VISE !!!!!!!!!!!

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #177 poslato: 16, 12, 2012, 19:31:13 posle podne »
Prvo ...Zorteru, nemoj da citas ako te ne interesuje sta se desava. Kad ti sutra neki stedisa bude naplacivao da dodjes na Savu u Sabcu onda ce da bude kasno.
Zikice , prosvjetitelju,idolu i mesijo .... nemas ti pojma kako zvuci kad ja govorim istinu u lice. Moze da budem Sancho al da jasem na magarcu poput tebe .

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
kapetan
« Odgovor #178 poslato: 16, 12, 2012, 19:33:58 posle podne »

nemoj kapetane ekologija i bavljenje zaštitom prirode je samo po sebi plemenito i lepo. ja nisam član nijedne stranke da bi to bilo nešto što bi me favorizovalo. izvođenje projekata i radovi na njima su ono što me favorizuje. Gospođu Dražić sam našao preko interneta kad sam se edukovao oko biljaka i ona je kao naša komšinica bila oduševljena idejom zasada biljaka koje će da čiste Dunavac i dala mi je uputstva kako to da izvedem. I to je sve što je vezano za Singidunum iako nisam znao niti me to zanimalo za vlasničku strukturu istog. Sadnice sam uvezao iz Austrije preko firme Samiskantus koja je za sebe uvezla 20000 sadnica.
ako je ovo što radim i što sam radio atak na prirodu a ne suprotno od toga onda mi recite šta treba činiti po vašem mišljenju

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #179 poslato: 16, 12, 2012, 19:41:01 posle podne »
Opet bla,bla,bla truc . Daj ,covjece jedan konkretan odgovor na konkretno pitanje. Zar do sad nisi shvatio da nece proci suplja prica i zagovaranje .