.... i zbog toga su naši projekti prihvatani i od opštine Palilula, i od grada Beograda a i Nacionalna služba za zapošljavanje dve godine finansira javne radove koje izvodimo na ovom terenu.
Dule pa ovo tvoji zuti finansirali :) a i dalje su na istim nivoima isti zuti

nego ... nemam nista protiv da neko uradi projekat preda ga nadleznim i dobije novce da ga odradi ... to tako i treba da se radi ! to je nacin da opstine, grad , drzava pomognu i intervenisu ... svaka varijanta tipa uzeo pare od opstine po meni ne stoji ... opstina je dala novce , ako je bilo zloupotreba i rada van projekta to treba prikazati , ja ne nadjoh ni jedan projekat na sajtu da moze da se skine i vidi ko je koliko i za koji projekat dao ...
realno nista me ne bi cudilo da je ekipa sa Palilule rekla

gradi bungalove, znam tu ekipu i o ekoloskim aspektima nemaju pojma tasna, masna, kamasna i koverta.... videcemo ovi novi zuti sto su sada dosli kakvi ce da budu...
ako bude akcije ciscenja za prolece ja sam tu ! al nemoj neko da mi komanduje sta ostaje na ostrvu a sta ne

a mislim da ce dosta ljudi da odluci da ostrvo vrati u predjasnje prirodno stanje ...
ja sam protiv uredjenja ostrva i urbanizacije ... ciscenje od smeca da , uklanjanje nelegalnih objekata ali gradnja novih nikako ...
najtuznija stvar je da ja do stedise ne cuh da je iko pravio akciju ciscenja ostrva ... kad vec nismo sami brinuli o tom ostrvu i cistili ga mozda i zasluzujemo da na njemu docekamo pljeskavice, karleusu, agregate i pivo .