imao sam neku zdravstvenu intervenciju pa me nije bilo par dana ... evo deo po deo kucam dok citam
@Bugi kapetana na ostrvu nema jer ne zeli da bude deo Lida Visnjickog... ostrvo je trebalo da bude prirodno a ne civilizacijsko, ajde reci mi da ti je sada bolje i lepse nego pre ove urbanizacije ? ... jedino sto se slazem jeste ekoloski aspekt ...
@Zikica , da moguce je bez para izneti PET ambalazu iz prostog razloga sto postoje firme koje rade odkup iste (reciklaza) i tu je zarada sasvim lepa ...
1 sadnja trske koja nije sa nasih prostora na podrucje rukavca i ade huje je cisto prizivanje ekoloskog akcidenta ...
@Goran Petrovic ... da ti si ili PR ili imas Stokholmski sindrom .. posto iza cele price stoji STEDISA DOO pogledaj lepo ko je vlasnik na APR-u ...
@zika prvo ruzno je sto novcem placate tudja usta , to ne dolikuje nikome .. postavio sma vam par pitanja ni na jedno niste odgovorili , da li mozete da odgovorite
1 Sta planirate sa kolonijom labudova i galebova na donjem spicu Paradjza gde ste predvideli plazu
2 St planirate sa vrbama i sibljem a gornjem spicu posto tu plaza nikada nije bila
sad bih dodao jedno krucijalno pitanje podeljeno u vise manjih
zasto mislite da je vasa vizija iznad svih nasih ? zasto mrzite prirodu i zasto je prilagodjavate vasim zeljama ? odakle vam pravo da u ime svih nas odlucujete o sudbini paradajz ostrva ?
@zikica ciscenje rukavca ne kosta 9 miliona nego 1milion evra Nikolau tehnologijom koja je dobila nagradu u Briselu, ali vama izgleda manja cifra ne odgovara jer je ispod vase...
@Zikica , pozivate e na istrazivanje "fakluteta Singidunum", zasto ne kazete da je vlasi Ljubisa Buha Cume, posto kosta istrazivanje tamo ?
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=890227.... lepe ste istrazivace nasli ... sram vas bilo....