Sale, ovde se nije pojavio ni jedan vlasnik koji malo duže koristi Zokijev čamac. Ni jedan.
Kada se pojave bar dva čoveka koja srećemo da se vozikaju i kažu... prezadovoljan sam čamcem onda ćemo ga tapšati.
Za sada ga hvale samo oni koji i ne pomišljaju da kod njega naprave čamac. I to rečima.... Zoki je dobar čovek, ni jedan čamac se nije prevrno, nije loše a biće i bolje.... i tako dalje, i tako dalje....
Prazne reči, tek da bi se nešto reklo
Još gore je što ga istim rečima i brane kada se pojavi nezadovljnik.
Dule, sad me iznenađuješ, ti pa neobavešten! :

: Par članova foruma plovi u Zokijevim brodićima. A mnogi Zokijevi kupci su došli na forum tražeći plovilo ili majstora, pa su, kad su dobili ono što su trebali, prestali da posećuju forum ili barem prestali da aktivno učestvuju u životu foruma. Jesu to neki čudni likovi, pazi kad imaju pametnija posla nego da dangube ovde sa nama! :friends::

:
Moram takođe da primetim da to tvoje teranje maka na konac ima kontraefekat, pošto svaki put kad te malo "zagrebem", i počnemo sa nekim "izvođenjem dokaza", ti počneš da dokazuješ kako su fabrički čamci rađeni po projektu bolji! Super! Eureka! Otkrili smo toplu vodu! :yahoo:
Nekako mi se čini da Zoki zbog toga nema manje posla! Nekima je san da poseduju brodić, a kod Zokija je ulaznica za ostvarivanje sna najjeftinija. Već prva sledeća skuplja ponuda je duplo skuplja, a nažalost nije i duplo bolja. To je formula Zokijevog uspeha!
Hajdemo onda redom!
1. Definiši šta misliš pod "malo duže", koliko dugo neko mora da koristi Zokijev čamac, da ispuni tvoj standard za davanje ocene?
2. Definiši šta bi čovek trebao reći pa da ga smatraš "prezadovoljnim". Da li podrazumevaš prezadovoljan u odnosu na uloženo, ili čekamo nekoga koji će sa Zokijevim čamcem biti srećan kao Misha sa svojim Linssenom?! :taunt: :

:
3. Definiši šta ćemo sa onima koji su samo delimično zadovoljni, jesu li oni "prezadovoljni" ili "nezadovoljnici"?!
Čisto da uspostavimo neka pravila rasprave, pa da znamo kad ti pobeđuješ! :

:
Eto, uzmimo ovaj poslednji brodić. Dimenzije su 7 x 2,2m, brodić je stabilan i plovan. Cena bez opreme 2150 evra.
Molim te navedi mi primere šta bi po tebi bila bolja kupovina u istoj ili sličnoj dimenziji, pa ćemo da uporedimo!