Evo,Dule je svedok.Trideset sest dana moj camac u Brodo-tehnici.Reparacija korita,skracivanje kobilice po duzini,podizanje stranica,isecanje krmene palube po duzini i sirini,otvaranje i zatvaranje otvora na koritu ispod vodene linije,od golog lima priprema i farbanje korita,sve dogovoreno sa firmom,uplaceni avansi i materijali.RODIO SAM MECKU,I TO BLIZANCE.Da nisam bio po ceo dan,maltene tamo,i da se nesto malo ne razumem,to bi bio cisti fijasko i bacene pare,a ja na godisnjem u Lazi.Varovi,savijanja i pripreme,bez mog nadledanja bi bile katastrofa,a sve su atestirani majstori koji ceo radni vek rade plovne objekte i camce.Naravoucenije je sledece ; i pored svega,i pored majstora,narucilac mora da poznaje bar osnove brodogradnje da ne bi sutra plakao,jer bez nadzora svaki majstor je sklon da sebi olaksa i zabasuri,jer koliko god ga platio on smatra da radi dzabe,i to je to.Dok ne stupe na snagu zakoni koji stite narucioca,kao na zapadu,pa penali,pa ovo pa ono,pa gubitak licence,kod nas ce tako biti.Zasto holandezi rade masovno kod nas brodove,pa jednostavno,dobri ugovori i za narucioca i za izvrsioca,pa nasi rade samo puca,jer ako zajebu zajebali ,su se dozivotno,i pored svega holandez overava svaku fazu.Ovo nema veze sa Zokijem jer on stvarno, u principu,radi i oci mu ispadaju od varenja,za smesne pare.Zoki,prihvataj sugestije iskusnih nauticara i ne mozes da pogresis,veruj mi,a narucioci,pogotovo laici,ce biti prezadovoljni i kako godine odmicu a oni sticu neko znanje.Voleo bih,licno,da se umesas medju dvoje troje,koliko ih ima,ozbiljnijih brodograditelja,u ovom nasem Srbistanu,bice zanimljivije,a i njima ce malo da se tresu gace srdacni pozdravi vodenoj braci :drinks: