Sve kritike na Zoranov rad su uglavnom korektne i na mestu, ali uvek ima neko ali...
Ako bi kupci ili kriticari placali razliku u ceni koja bi bila drasticna ukoliko bi se ispostovali svi ti detalji, sumnjam da bi ih Zoran odbio i poslao kod drugog proizvodjaca. Verujem da bi najsrecniji bio da mu neko dodje sa projektom, planovima rezanja, spreman da plati rezanje na CNC masini, sacenje i savijanje limova.... i da on to samo slozi i izvari, ali ko ima para da to plati, brzo shvati da mi se vise isplati da uveze nesto ili nadje polovno.
nisam imao prilike da upoznam coveka, ali je na mene ostavio utisak da je korektan covek i majstor. Nudi ljudima proizvode nize cene i samim tim nizeg kvaliteta, ali kao sto rekoh nesmnjam da bi uradio kvalitetnije ako bi to neko trazio i naravno bio spreman da plati.
Jos ovo da napomenem, neke kritike koje su upucivane deluju bezazleno, u smislu da nemogu da uticu na zavrsnu cenu proizvoda, ali neki sitan datalj zna da ti odvuce dan, dva ili tri kao od sale, zavariti ili obrusiti metar vara je posao, a na camcu ima mnogo metara varova...
Evidentno je da ni sam Zoran nije prezadovoljan svojim radom. ja se bavim gradjevinom i da ne preteram ali u 50 % slucajeva ne ugradjujes ono sto znas da treba, nego ono za sta ima para i verujem da se i on tako uklapa. Normalno je da neces raditi u kvalitetu koji nemozes naplatiti. Mozemo sada da pricamo o nekom minimumu kvaliteta koji treba svako da ima, ali su to kod nas malo corava posla
Prateci njegov razvoj jasno je da prihvata konstruktivne kritike i vidljiv je napredak.