@Robi, Dule,
Vidim ja da ste vi pogresno shvatili neke stvari. Nista ja nisam "zakuvao" (u saradnji sa Olimpom). Samo sam ucestvovao u dogovorima, a kad sam MORAO odustati (necu vise spominjati razloge da se neko ne naljuti ili mu bude neprijatno zbog mog kukanja), svi ste me prozivali da nisam covek ili drug ili ......?
A kod nas se kaze da je ono najveca Jevrejska izreka i nikakve veze nema sa narodnoscu u nekom losem smislu. Da su je Rusi izmislili ja bih reko sve to isto, samo sto bih napisao umesto "...... nisam Jecrejin > ..... nisam Rus".
A koji su to 10 camaca, videcete u julu kad budukrenuli put Brckog. Tacno znam koji su, kao i sto znam ko sve vreme prica i raspravlja a rekao mi je da nece ucestvovati, vec prica o regati, da bi bilo malo zanimljivije.
Sta je lose u tome sto ne mogu ici? Zasto sam odmah bacen na stub srama? Dokle moram da trpim kritike "da sam ja sve zakuvao". I dalje ima onih koji bi isli, ali mudro cute i spremaju se. Javljaju se samo oni koji nemaju nameru da idu i prozivaju mene, Olimpa i Zokea, da smo MI sve zakuvali. Niti prebacujem odgovornost na Brcake niti se osecam za bilo sta odgovoran.