zaista sam ,sad vidim ,bio u zabludi oko mnogostvari u vezi ove regate.Kao prvo mislio sam da će regata trajati bar 10-11 dana ,sad vidim da je to problem za nekog ,mislio sam da će me troškovi izaći (za nas dvoje) oko 400 e sad u stvari počinjem da gledam drugačije od drugih i nije mi baš drago.
Ja lično svaku regatu prihvatam kao aktivno iskorišćen godišnji odmor, kako onda može biti problem 8 dana regate nije mi jasno.
Arso niko ni na jednoj regati nije bio niti će biti ostavljen da plovi sam uvek će uz one najsporije biti njihovi poznanici stari ili novi prijatelji . za kontrolu dešavanja nam je dovoljan jedan brz čamac koji će na bilo čiji poziv stupiti u akciju ,a za takve slučajeve će se uvek naći osoba dobre volje.
Na savi nisam plovio i zaista bi bilo dobro da nam u vezi same save pomoć i savete pruže ljudi koji plove češće savom, više da nam kažu kojom brzinom u kom periodu

teče (bar približno) kako bi imali bar orijentaciona saznanja radi planiranja dnevnih ruta.
Mislim da je besmisleno razmišljati o regati ako čovek za nju neželi da odvoji bar 10 dana