Autor Tema: Rijeka Sava - poveznica nautičara  (Pročitano 82928 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
    • trenutno bezimen
  • Brod tip: samogradnja-Ika design-zetovo vlasništvo
  • Marina: Tisa-9km,desna obala,šesta vrba od mosta
  • Veličina: 6,5m
Odg: Rijeka Sava - poveznica nautičara
« Odgovor #285 poslato: 14, 04, 2010, 10:43:42 pre podne »
ne kormilare dvojica 12 sati nego se smenjuju svi iz te grupe kako kad ko hoće i može , lakše se dogovori šest ljudi. Pošteno govoreći u veći iliti brojniji tegalj ja baš i nebih. Znači nevidim razlog najma tegljača.
« Poslednja izmena: 14, 04, 2010, 10:59:12 pre podne od strane odisej »

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #286 poslato: 23, 04, 2010, 21:25:28 posle podne »
Stoji ono Duletovo:NIKADA SE NECU ZAKACITI ZA SLEP itd...Drugo nemam to iskustvo pa nek mi neko objasni kako uvezati 30ili40plovila a onda ih napustiti dok se tegle i uzivati na pontonu.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
« Odgovor #287 poslato: 23, 04, 2010, 21:32:52 posle podne »
Rade, ako hoces iskren odgovor, onda: NIKAKO. :nono: Uvek neko mora ostati u camcu. :wild:

Van mreže zorter

« Odgovor #288 poslato: 29, 04, 2010, 22:52:32 posle podne »
Danas sam obavio nekoliko razgovora sa vlasnicima camaca u Sapcu i svi zu zainteresovani za regatu za Brcko. Od tih nekoliko (4 vlasnika camaca) jedan je napomenuo da sa njim ide obavezno cela ekipa koju cine jos pet camaca iz Obrenovca. Znaci 10-tak camaca sa ove teritorije koji nisu clanovi foruma.
A kasnije sam se cuo sa Zoke-om iz Brckog i njegov odgovor je da mu ne smeta ako se regata pomeri za nedelju dana (9.10.11. juli).
Sada je na vama da se izjasnite da li se ide ili se odlaze za iducu godinu. A bilo bi dobro sto pre to resiti zbog obavestavanja potencijalnih ucesnika da se ljudi spremaju i planiraju slobodne dane. Pozzzzzzzz

Van mreže Zoran

• Kapitalac Dunavski
  • BEOGRAD
    • Jedrilica
  • Brod tip: sam napravio
  • Marina: Ada Ciganlija
  • Veličina: 6m
« Odgovor #289 poslato: 29, 04, 2010, 23:15:00 posle podne »

E raduje me sto si uzeo organizaciju u svoje ruke.Kazi Zoketu,da regata pocinje
 cim ti zavrse camac.
Vazno je ploviti,ploviti i ploviti.

Van mreže zorter

« Odgovor #290 poslato: 29, 04, 2010, 23:16:51 posle podne »
Zoki, ja i nisam odustao od pomoci oko organizacije.  :good:

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #291 poslato: 29, 04, 2010, 23:24:56 posle podne »
ove godine idite vi iz macve a dogodine ako bog da pridruzice se i ostali

Van mreže zorter

« Odgovor #292 poslato: 29, 04, 2010, 23:26:48 posle podne »
ove godine idite vi iz macve a dogodine ako bog da pridruzice se i ostali

Provokatoru :on_the_quiet:

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #293 poslato: 30, 04, 2010, 10:49:49 pre podne »
Pitanje administratorima:

Da li je moguće ovu temu učiniti pristupačnim za diskusiju samo onima koji su se prijavili da će ići na regatu?

Ako se ne varam, bio je već dogovoren neki termin i ne vidim zašto bi oni koji ne mogu da idu u tom terminu sada slali neke nove predloge i unosili zabunu i pometnju u čitavu organizaciju.

Ako neko želi naknadno da se uključi ili da nešto pita, mogao bi to preko administratora za ovu temu ili preko privatne pošte.

Pustimo one koji su već isplanirali svoje vreme za termin koji je dogovoren da se pripremaju bez opterećenja.
Mi koji ne možemo da idemo možemo samo da pratimo njihove pripreme i da se javimo ako vidimo da u nečemu ili na neki način možemo da pomognemo.

Van mreže rade

« Odgovor #294 poslato: 30, 04, 2010, 10:53:06 pre podne »
ako se svaki cas nesto menja,od toga posla nema nista.Plan stajanja,voznje,i drugih aktivnosti mozemo jos dogovarati ali datum ne.Moje misljenje.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #295 poslato: 30, 04, 2010, 11:34:40 pre podne »
ako se svaki cas nesto menja,od toga posla nema nista.Plan stajanja,voznje,i drugih aktivnosti mozemo jos dogovarati ali datum ne.Moje misljenje.

u isto vreme je prijavljen i skup bajkera na itom mestu , ljudi iz opstine su zamolili da se nas skup pomeri kako bi se izbegli eventualni problemi , nije pomeranje datuma uzrokovano od strane ljudi koji mogu ili ne mogu da ucetvuju, vec to trazi vlada distrikta brcko...

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #296 poslato: 30, 04, 2010, 13:53:28 posle podne »
a bre nisam ja ni protiv ni za , zoke mi je poslao PP sa tom informacijom i zamolio za ideju, ja cu podrzati kako god se dogovorite,

generalno sam samo izneo o cemu se radi da ne ispadne da se steluje regata prema mogucnostima pojedinaca (zortera) posto nije u tome stvar vec su zokea zvali u vladu da ga zamole da pomeri datum jer je koliko kapiram na poljani gde smo mi trebali biti organizovan moto skup, pa se grad boji da ne dodje do problema...

Van mreže rade

« Odgovor #297 poslato: 30, 04, 2010, 18:10:40 posle podne »
Godinama se u Obrenovcu skup bajkera organizuje u Zabranu i kod nas nikada nije bilo problema.Veci mi je problem sadasnji uranak jer se ponapijaju pa bi sve da razvale i porazbijaju.Drugo ako neko ima cvrst stav u vezi regate i ako je to regata koja povezuje nauticare onda netreba popustiti,a ako neda vlada distrikta onda se regata ove godine netreba odrzati.Nema pomeranja datuma.

Van mreže zorter

« Odgovor #298 poslato: 30, 04, 2010, 22:22:14 posle podne »
Ja stvarno ne razumem vas stav o svemu ovome. Pre neki dan sam se cuo sa Zoke-om i on mi je ponovio da bi najbolje bilo odloziti regatu za nedelju dana ili za iducu godinu. Bajkeri su ranije najavili svoj skup i bio na istom mestu gde bi mi (vi koji idete) bili smesteni. Program je pripremnjen za njihove potrebe i njihove zahteve. To je molba Vlade distrikta Brcko i zoke je samo zamoljen da nam to prenese. On nije ni malo kriv zbog toga.

@Olimp
Cvijo, zoke je samo pitao nas sta mislimo o tome i da li verujemo da li bi moglo da se pomeri vreme regate.A inace smo se culi s drugim razlogom i nije bila nikakvih tajnih razgovora ni dogovora. Valjda ljudi iz distrikta najbolje znaju sa kakvim sve problemima mogu da se suoce i ja se ne bih mesao u njihov posao. Najmanje sto bih pozeleo je da pomislite da neko (kapetan ili ja) minira regatu zato sto ne moze da ide.
@LSI, Olimp
Lazo, Cvijo, ne vidim razlog da onaj ko ne ucestvuje ne moze dobronamerno da ucestvuje u diskusiji. Zato NIJE moguce omoguciti diskusiju samo onima koji su se prijavili jer ni to nije garant da ce oni i ucestvovati.

A najgore sto bi moglo da se desi je da nam vlasti BiH ne dozvole pristup obali i pristajanje ako uoce da bi moglo biti problema. Cvijo, vi koji dolazite iz HR nemate problem i mozete pristati uz Vasu obalu a sta ce grupa koja dolazi iz SR?
Da li neko od vas razmislja o tome?
Najlakse je kritikovati a ne razmisljati o mogucim posledicama. Ko ce onda da bude kriv kad na granici kazu "Na obalu BiH (distrikta Brcko) ne mozete pristati a ako hocete na obalu HR onda mozete proci dalje. Hocemo li opet Kapetan i ja biti krivi sto vas nismo upozorili na moguce posledice.
Ajde onda, napravicemo regatu Beograd-granica sa BiH/HR/SR i vratiti se nazad. Ako je to cilj ja nemam nista protiv.
Ne razumem da sve sto je dobronamerno vi shvatate kao mesanje u tudje interese.

Van mreže zorter

« Odgovor #299 poslato: 30, 04, 2010, 22:49:56 posle podne »
Cvijo, ajde da malo smanjimo tenziju i pokusamo da razmisljamo racionalno. Zoke nije bio u mogucnosti (a mislim da jos uvek nije) da se loguje na net i zato je to preneo telefonom i zamolio da se o tome poprica na forumu. Ni ti nisi bio prisutan nekoliko dana pa je sad za tebe ova informacija kao grom iz vedra neba. Sve se moze kad se hoce, ali ajde idemo polako. Zoke je predlozio odmah sledeci vikend a na vama je da odlucite, mozda bi hteli i neki drugi termin. Zoke nije zeleo da on sam odredjuje datum vec vecina ucesnika. Pa, eto, dogovorite se. Njemu licno odgovara svaki termin osim taj problematicni vikend (prvi vikend jula). :good: