Autor Tema: Rijeka Sava - poveznica nautičara  (Pročitano 82931 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže igorbos

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Pol: Muškarac
  • Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.
Odg: Rijeka Sava - poveznica nautičara
« Odgovor #315 poslato: 12, 05, 2010, 16:03:46 posle podne »
Zorane znam da si pismen pa mi zato nije jasno sta nisi razumio!!!Ogradio sam sebe i klub od loseg,ne od dobrog.Vodu nimalo ne mutim nego sam napisao da je regata izvodljiva i potrebna!Ti znas ko gdje pravi motorijadu u Brckom,trebao si to i da napises jer drugi ne znaju a prvi si pisao o tome!Gledam sa strane i to je i istina ali ne odmazem jer nemam razlog da odmazem.Volim vodu ali je drugacije posmatram od tebe.Ako ja i ti imamo nesporazum nemoj to prenositi na druge i ovim se putem raspravljati jer ni ja to ne radim (osim evo kad moram) a sta se tebi cini i pricinjava to je tvoj problem.Imas moj broj i ako zelis pricati o problemu nazovi,nemoj povlaciti ovuda.Za kraj-procitaj moj post jos jednom,onaj prvi,ili pitaj nekoga drugog da li i njemu zvuci negativno kao i tebi pa ce ti biti jasno.
Isto drugarski pozdrav i izvinjenje ostalima sto moraju da gledaju tudje pomije koje nemaju veze s temom!
Igor

Van mreže rade

« Odgovor #316 poslato: 12, 05, 2010, 16:16:27 posle podne »
Koliko nas vozi motor?Ja da i volim vise voziti motor nego kola.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #317 poslato: 12, 05, 2010, 21:50:40 posle podne »
mozda sam vec pitao al ajd ponovo :)

da li je onaj pristan sto ste pravili na problematicnoj lokaciji ili ne ? ako nije moza mogu ljudi tu da se vezu ?

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
    • http://www.alojasailing.com/
  • Brod tip: Bar Harbor Cruiser
  • Marina: NK"Moja ladja Brcko"
  • Veličina: 8m
« Odgovor #318 poslato: 14, 05, 2010, 15:40:25 posle podne »
Pristan je napravljen 3 minute hoda od centra "grada" na krju setalita . Mali rekreacioni centar i mini izletiste su tu, veslacki klub ...i ini sadrzaji jos . Nije ovdeproblem u mogucnosti dolaska, vezivanja i pristupacnosti lokacije nego u ljudima koji ce da prave motorijadu u tom terminu. Klub koji orgnizuje ovu manifestaciju je hmmmm recimo to na neki nacin nekooperativan sa ostatkom zivlja . Kao i sve u Brckom napravljeno je na razlicitim platformama od kojih je nacionalna pripadnost primarna kategorija. Nebi prvi put bilo da nastanu problemi zato sto neko misli da je nesto njegovo a nezajednicko. Obicna utakmica na drugom kraju planete je u Brckom "sigurnosno pitanje". Prilikom dolaska i boravka normalnim danima niko ,uglavnom , nema poblema .Samo ovakvim  danima i prigdama moze doci do problema ,te je zato i nastala ov konfuzija oko datuma. Steta sto se komplikuje sve to ali ... Na kraju krajeva , kako Zoki rece , oni koji dolaz biraju kad ce doci
Vepar je vepar, čak i kad mu kažu da je svinja.

Van mreže djedaj

• Mornar
  • **
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #319 poslato: 17, 05, 2010, 13:18:09 posle podne »
Poštovani Nick,,Poljo,, mogu preć preko toga što Zoke reče da smo mi Bajkeri Pijani,Našmrkani i Nadrogirani jer su samo Bajkeri takvi a nikako druge kategorije stanovništva, ali ne mogu preći preko toga da smo Nekooperativni jer se ne sjećam da nas je iko kontaktiro povodom regate.To odgovorno tvrdim kao predsjednik Moto Kluba
Grunf čije je sjedište na Ficibajru već pet godina.Pošto sam i Nautičar ja sam Zoketa
obavijestio da mi je žao što se datum preklapa jer sam hrjeo sić do Rače da i sam učestvujem u regati ali vidim da se ovo sad izrodilo u nešto drugo pa vam samo mogu zaželjeti sretan put...

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #320 poslato: 17, 05, 2010, 15:16:32 posle podne »
Nekooperativan , bljak , koja ruzna kovanica. Nije obavezno sve usvojiti sto se na vijestima cuje.  Da li ste to ili niste , apsolutno me neinteresuje. Ja sam potencijalne regatase obavjestavao o stvarnosti u Brckom. A stvarnost je da ni Tito pokojni nemoze da im garantuj da nece biti nezeljenih situacija ako se poklope dvije ili vise manifestacija u isto vrijeme i na istom mjestu. Ako Vlada "grada" moli da se datum ne poklope , sta sad treba tu glumiti da je sve krasno. Na koncu , konca ...jel sve STVARNO dobro u Brckom? Je li bezbijedno ? Je li policija u stanju da drzi pod kontrolom stvari ili je samo u stanju da zustavlja vozila sa stranim tablicama ? Nekome ko nema pojma sta je i kako je nereci istinu bi bilo sramotno. Imam veliki, ali zaista veliki broj prijatelja bajkera iz citave bivse Juge a i  lijep broj van te teritorije ...jedino u Brckom postoje bajkrskiklubovi sa nacionalnim prdznakom i nema sanse da se udruze . Tacno- nije tacno? Ma pusti ,  ljude neinteresuje nas jad i maloumnost. Moja porodica zivi u toj tuzi od negdasnjeg grada , bas mi je zao sto je tako kako je .

Van mreže rade

« Odgovor #321 poslato: 17, 05, 2010, 22:30:14 posle podne »
zavrsen bajk susret u Zabranu.Bilo oko 600 bajkera iz Srbije,HRVATSKE,BIH,MADJARSKE,POLJSKE,SLOVENIJE, i nista.Svi zivi i zdravi. :diablo:

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #322 poslato: 18, 05, 2010, 00:14:18 pre podne »
ne ulazim u nikakve druge polemike sem onoga sto sam rekao, da je prostor mali za dvije manifestacije i da nebi bilo dobro dva susreta razlicita karaktera je nemoguce. Sto se tice bajkera i ja sam roker u dusi ali vise muzikom a da ima pijanih i jos svakakvih to stoji i to je sigurno, ni u jednom momentu ne aludiram na nacionalnost jer za mene je pijan covjek pijan i druge nema. Od prosle godine znam jer sam citavo vrijeme bio na vodi da je bilo stete na brodicama ne velike ali je bilo, za vrijeme motorijade ,nikako iz nacionalnih razloga nego sto se popilo pa jebiga zgrabile se trebe pa gdje snjima vec na brodice kad smo im pod nosom, a u tom slucaju nema se osjecaj za neciju privatnu svojinu, Toliko o tome i djedaj ne zamjeri mi i netreba uopste oko togo praviti ni najmanju raspravu

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #323 poslato: 18, 05, 2010, 00:22:48 pre podne »
Ko trazi probleme nacice ih bilo gde!Bez obzira na nacionalnost ili opredeljenost prema necemu!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #324 poslato: 18, 05, 2010, 07:09:53 pre podne »
Deda...Potpisujem tvoju izjavu.
Zoke... Ti znas trenutnu situaciju bolje od mene ,ja ipak dolazim u Brcko samo u goste evo vec par godina .
Imo sam namjeru samo iznijeti jos jedno vidjenje situacije o kojoj se pricalo,kao i ono o mogucim minama u tom predjelu. Nazalost necu bitiprisutan u tim mjesecima pa cu kao i ostali pratiti mogucu regatu samo ovako na forumu. Prema tome , nema potrebe ni da ucestvujem u daljoj "elaboraciji" o njoj.Ko se nasao prozvan u ovoj prici , nasao , ko nije razumio o cemu pricam jos bolje . Dobar provod zelim onima koji se odluce za ovu rega, tvrdim da ce biti dobro docekan.

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #325 poslato: 18, 05, 2010, 08:34:25 pre podne »
E, JBG, jos na pocetku je receno da Vi koji bi ucestvovali u regati treba da odredite datum . Kad god dodjete u Brcko isti ljudi koji su Vam rekli da ce Vas docekati to ce i uciniti najbolje sto znaju i umiju.
Rekoh da se necu petljati u ovo ali osjetih se prozvan. Digli ste brate frku oko jednog vikenda ko da je ,nedo bog , poslednji . Reci te dan i krenite , kad dodjete u Brcko bicete doceani kako trba .

Van mreže zorter

« Odgovor #326 poslato: 18, 05, 2010, 16:20:03 posle podne »
Ja stvarno ne znam da li sam slep ili ne zelim da vidim ono sto pise.

LEPO JE RECENO DA BRCKO NECE ODREDJIVATI DATUM REGATE. NJIMA ODGOVARA SVAKI DATUM NA KOJI SE ODLUCITE.

@Cvijo,
Ni malo nije korektno napadati kolege iz Beckog zbog odlaganja prvobitno odredjenog datuma. Sve sto su ucinili, ucinili su u najboljoj nameri i zelji da sve prodje u dobrom raspolozenju i bez ikakvih trzavica. Niko Ti ne brani da povedes grupu i na prvi datum, ali ako se nesto nepredvidjeno desi opet bi bili krivi Brchanci, jer nisu upozorili na mogucu opasnost. Kad je neko nezadovoljan, on je uvek nezadovoljan.
Imas li snage i volje da prihvatis kod tvojih kolega i prijatelja SVU krivicu ako se nesto nepredvidjeno desi?
Niko nije rekao da su bajkeri idioti od ljudi, (takvih ima svugde, pa i medju nama), ali je ipak OPREZNOST, MAJKA MUDROSTI.

Kao i poljo necu moci da prisustvujem regati (ove godine), ali ne mogu da ne reagujem na ovakve reci.

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #327 poslato: 18, 05, 2010, 18:01:39 posle podne »
kakav datum?
datum nedolaska regatasa?
pa sa kim da se sastanete?
osim zortera koji je sve zakuvao i arse( koji ce sam da dodje) niko nije ni rekao da ce da ide
mislim da je najbolje da sednete na motore pa na zborno mesto sa bajkerima (zna se datum)

Van mreže zorter

« Odgovor #328 poslato: 18, 05, 2010, 19:12:34 posle podne »
Ti kad ne bi zakuvao, ne bi bio NOVUS, ili kako te vec neki zovu PERA LOZAC. Mozes da lozis koliko hoces, ali sa strane Beograda, Obrenovca, Sapca vec ima preko 10 plovila koji su se izjasnili da bi isli (a ne samo Arsa). Ja mozda jesam zakuvao, ali ne sam, vec u razgovorima "u zivo" sa kolegama s ovog foruma. A da meni nije iskrsnuo problem (finansijske prirode oko finansiranja prijemnog ispita i upisa sina na fakultet), ja sigurno ne bi odustao od ove akcije. Ako ne mozes da razumes onog ko nema, mogu samo da ti pozelim, "Dabogda imao pa nemao!", ali neka, nisam Jevrejin!!!

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #329 poslato: 19, 05, 2010, 00:34:55 pre podne »
Evo jos jednom da se oglasim po pvom pitanju i da udarim tacku. Gospodine OLIMP meni vi stvarno niste jasni ili se toliko pravite nevjesti i neinformisani oko ove teme koju ste vi upravo vi zapoceli, jel vama uopste jasno da smo se mi ponudili da vam budemo samo domacini i vjerovatno je to sad problem sto vi nemozete da se dogovorite kad da se sastanete i kad da krenete. Regata ste vi iz zagrebe i Beograda  i mi koji smo ovdje gdje ste odredili da se sastanete naravno zajedno sa nama . Tu nam drzite predavanja kako i gdje i na koji nacin, mislim na brcake, meni stvarno nije jasno. I na kraju ,ovo o moto susretima ,niko nije rekao da se vi izlazete oasnosti i da ce vam neko glave porazbijati nego samo da je nemoguce odrzati dvije manifestacije na jednom terenu u isto vrijeme, jer odmah iza nas gdje su nam vezovi na vodi je gradsko izletiste Ficibajer gdje se upravo tu odrzava i koncert i okupljanje i to je za taj dan zauzeto jer je i bajkerski kamp,to jest vikend. Samim tim i mi smo razmisljali da montirmo sator sa sjedecim mjestima i da nabavimo malo neke muzike kako dolikuje a pitnje kako kad ti na pedeset metara tresti roken rol ,koji i ja volim , i turiranje motora,i hiljadu ljudi koji su dosli ili kao bajkeri ili kao posjetioci,objasni mi kako. Kod nas postoji manifestacija SAVSKI CVIJET koja traje upravo na tom mjestu i traje skoro mjesec dana pa je jedno vece rokeri drugo narodnjaci trece folklor ,pa kad je to da niko nikom nesmeta sto ih nezdrobe u jedan dan sto sta fali nesmetaju jedni drugima e nasta bi to bilo nalik ljudi moji. Nego da zavrsim Vi iz Zagreba i beograda kako se dogovorite a mi smo tu i ne izvlacimo se a jos manje da ti odredjujem kad ces da krenes i koliko da plovis. KAD SE DOGOVORITE JAVITE SE CEKAMO VAS POZZZZZZZ