Zoki, da je informacija o predlogu promene termina bila objavljena na forumu onda kada se za nju saznalo, ja se ne bih ni javljao sa svojim predlogom da tema bude zaključana za one koji neće učestvovati.
Moj predlog je bio veoma dobronameran, jer mi se učinilo da postoji opasnost da se poremeti konstrukcija koja je tek dobila svoje konture. Mi kakvi smo, večito se nadje neko ko ima neki novi predlog...
Sada, kada je stvar dobila svoje objašnjenje, mislim da je Zokeova reakcija i upozorenje sa predlogom da se termin regate pomeri sasvim opravdan postupak.
Cvijo, i ja bih se na Vašem mestu osećao iritirano da sam kao i Vi preduzeo aktivnosti koje pominjete. Zaista ste dovedeni u neprijatnu situaciju da sada treba da objašnjavate razloge za pomeranje termina.
Ipak, molim Vas da, kada se malo ohladite od svega, shvatite u kakvo vreme i u kakvom društvu živimo.
Za sve je potrebno i vreme i mnogo živaca, a posebno kada se radi o realizaciji jedne ovako lepe i iznad svega osetljive ideje. Objasnite Vašim potencijalnim sponzorima, onima koji su izrazili spremnost da podrže ideju šta su razlozi za promene i ... videćete, biće sve u redu.
Regataši, vi koji ste nameravali i koji ste mogli da odete u Brčko u ranije dogovorenom terminu, Zoke je dobronamerno ukazao na moguć problem. I pored činjenice da medju bajkerima ima mnogo sasvim solidnih momaka i devojaka, ima medju njima i onih drugih... Zato je bolje razmisliti o novom terminu.
Predlažem vam da se hitno izjasnite ko od vas može da učestvuje u novom terminu i da u narednih nekoliko dana sagledate da li vas ima dovoljno za organizaciju regate.
Možda je bolje jednu lepu ideju realizovati godinu dana kasnije ali to učiniti tako da ona uspe, nego silom uraditi nešto pa kompromitovati nešto što bi trebalo da ima dalekosežne pozitivne posledice.