" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Još jedna sugestija Olimpu.Cvijo, ako već planiraš da pozoveš još nekoga, neka to ostane na Slovencima, jer smo ovo i onako zamislili kao regatu pomirenja medju narodima bivše SFRJ. Neka tako i ostane. :good: :good: A pošto nisam spreman da preuzmem odgovornost, zbog raznih pritisaka članova foruma, da se neregistrovana plovila ne upućuju na regatu, odustajem od organizacije i tu čast prepuštam nekom drugom. I po ovoj temi se više neću javljati a učešće ću korigovati prema svojim potrebama i mogućnostima. :drinks: :drinks:
Citat: zoke 12, 03, 2010, 23:08:01 posle podneLjudi imam jedan prijedlog da damo ime regati ,da smo se tukli jesmo ,da se medijski koljemo koljemo se ajde neko lijepo ime ako ima prijedloga samo naprijed dajte da i to usvojimo pa da ako bog da udje u tradiciju i kalendar regata i mamifestacija"Sava - poveznica nautičara" moj prijedlog :drinks:
Ljudi imam jedan prijedlog da damo ime regati ,da smo se tukli jesmo ,da se medijski koljemo koljemo se ajde neko lijepo ime ako ima prijedloga samo naprijed dajte da i to usvojimo pa da ako bog da udje u tradiciju i kalendar regata i mamifestacija
"Sava - poveznica nautičara" moj prijedlog :drinks:
Ma ja bi došao,ali neznam koliki su talasi.