Autor Tema: Rijeka Sava - poveznica nautičara  (Pročitano 82841 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže deda

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
Odg: Rijeka Sava - poveznica nautičara
« Odgovor #165 poslato: 12, 03, 2010, 21:41:01 posle podne »
Ajmo da pocnemo da radimo nesto konkretno!Ovako mozemo dugi dan do podne!
Prva stvar: prijava onih koji bi zeleli da idu-
druga stvar:datum kada bi se kretalo a u dogovoru sa Zokom kada je njima u Brckom najprihvatljivije-
Tek kada budemo imali priblizan broj ucesnika mozemo dalje da planiramo!Ovako sve nesto pricamo i piskaramo a stojimo u mestu!
Zoka,ti se dogovori sa tvojom ekipom u kom periodu bi po vasem misljenju bilo najbolje da se stigne!
Zortere,pocni evidentiranje zainteresovanih sa nase strane!
Posto je veci deo price povukao Zorter neka bude vodja puta sa nase strane!
Alkohol,stvarno treba izbegavati na vodi,pogotovo u voznji!Meni vecina nas deluje  ozbiljno i verujem da nece biti problema sa te strane!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zorter

« Odgovor #166 poslato: 12, 03, 2010, 21:47:29 posle podne »
druga stvar:datum kada bi se kretalo a u dogovoru sa Zokom kada je njima u Brckom najprihvatljivije-
Tek kada budemo imali priblizan broj ucesnika mozemo dalje da planiramo!Ovako sve nesto pricamo i piskaramo a stojimo u mestu!
Zoka,ti se dogovori sa tvojom ekipom u kom periodu bi po vasem misljenju bilo najbolje da se stigne!
Alkohol,stvarno treba izbegavati na vodi,pogotovo u voznji!Meni vecina nas deluje  ozbiljno i verujem da nece biti problema sa te strane!

:pioneer: Razumem,...gospodine generale. :pioneer:

:yahoo: :dance1:

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #167 poslato: 12, 03, 2010, 21:51:10 posle podne »
Arsa se prijavljuje od Beograda.

Čamac bez kabine i motor od 4 ks.

Nosim sa sobom Šatorčić, vreću i ostali pribor  (uključujući i onaj za pecanje). :smile:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže STG

« Odgovor #168 poslato: 12, 03, 2010, 21:54:11 posle podne »

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #169 poslato: 12, 03, 2010, 21:59:57 posle podne »
Arsa se prijavljuje od Beograda.

Čamac bez kabine i motor od 4 ks.

Nosim sa sobom Šatorčić, vreću i ostali pribor  (uključujući i onaj za pecanje). :smile:

Arso knindza ce verovanto da ide ako mu se ne zacepi neki ispit tako da kao sto rekosmo mozete u teglju

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #170 poslato: 12, 03, 2010, 22:06:39 posle podne »
ja nemam neko veliko iskustvo ali pokusacu da u novoj temi navedem sta sve treba poneti na put koji traje dva tri dana...

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #171 poslato: 12, 03, 2010, 22:04:41 posle podne »
Dule, ja sam u jednom razgovoru ranije napisao da nosim sve duplo. To znači i motor T-4. Stavio sam jačinu motora zbog planiranja brzine kretanja regate. :drinks:

Van mreže zorter

« Odgovor #172 poslato: 12, 03, 2010, 22:08:39 posle podne »
ja nemam neko veliko iskustvo ali pokusacu da u novoj temi navedem sta sve treba poneti na put koji traje dva tri dana...

Kap, stavi to ovde, inače postoji šansa da u nekoj drugoj temi to neće biti pročitano.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #173 poslato: 12, 03, 2010, 22:06:44 posle podne »
Arso knindza ce verovanto da ide ako mu se ne zacepi neki ispit tako da kao sto rekosmo mozete u teglju
[/quote]

:good: Uvek za. Hvala. Dogovor sledi.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #174 poslato: 12, 03, 2010, 22:22:45 posle podne »
Dule izgleda da ja stvarno delujem neozbiljno.  :drinks:

Nikada nisam imao neregistrovan čamac. Naravno da imam dozvolu za upravljanje čamcem sa motorom i plovidbenu dozvolu već skoro 30 godina. Stvarno nisam išao na velike relacije ali znam šta je reka i jako je poštujem. Znači bez obzira na dužinu puta ja se pripremam i za iznenađenja. Svaki savet prihvatam kao dobronameran, pa i ovaj. Hvala.  :good:

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #175 poslato: 12, 03, 2010, 22:31:34 posle podne »
Ovako ljudi sa velikom paznjom posmatram komentare,pa da i ja kazem koju rijec.Sto se tice nas datum vi odredjujete jer vi dolazite u goste nama . Nadam se da cete se usaglasiti oko termina. Sa nasom kapetanijom su vodjeni neformalni razgovori i nije bilo nikakvih problema oko citave organizacijeu ponedeljak ujutro idem zvanicno i sluzbeno da razgovaram i sve rjesavam preko papira zahtjeva i odobrenja da to bude zvanicno .Za vase teritorijalne vode neznam ali za nase vode sam dobio garancije od lapetanije da nece biti problema sa neregistracijama ako je plovidba grupna i zajedno ulaz u nase vode. Nece vas niko sacekivati i pratiti od vlasti i zajebavati  imacete slobodan ulaz i plovidbu u nase vode samo cete u brckom pristati na dok i pokazati spisak plovila i posada koje je sacinila pogranicna u Sr.Mitrovici . Naravno mi kao domacini cemo vas daleko prije Brckog docekati i uz zajednicku plovidbu do brckog gdje je vama i cilj regate. Mi cemo se maksimalno truditi da vas docekamo kao ljude prijatelje i ljubitelje voda i plovidbe ,a zamolio bi da one koji nisu zainteresovani za ovo da ne prva zbrku i da nam odmazu oko ovog projekta

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #176 poslato: 12, 03, 2010, 22:41:10 posle podne »
Ako zakaže Johnson 4, možda ponesem ovaj komšijski, samo ne znam kakva je situacija pošto nije upisan u moju plovidbenu dozvolu. Mislim da troši puno više goriva, ali je brži i dobar za duge relacije.

Ja nekako više volim ove male motore. Em su lakši, em zgodniji za popravku na vodi.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
« Odgovor #177 poslato: 12, 03, 2010, 22:47:34 posle podne »
Ajde Zoke presecite ovo. Sutra popite kaficu i dogovorite se. Onda stavi datum ovde kao konačan i to je to. Sigurno je da će biti onih kojima datum ne odgovara. Ako ne mogu da se usklade sa obavezama nije strašno. Doći će iduće godine.

Vi ne možete svima ugoditi. Zamisli sada neki Austrijanac kaže ja ne mogu tada nego 10 dana ranije Hrvati 5 dana kasnije ...

Van mreže zorter

« Odgovor #178 poslato: 12, 03, 2010, 22:57:01 posle podne »
Još jedna sugestija Olimpu.
Cvijo, ako već planiraš da pozoveš još nekoga, neka to ostane na Slovencima, jer smo ovo i onako zamislili kao regatu pomirenja medju narodima bivše SFRJ. Neka tako i ostane.
 :good: :good:

A pošto nisam spreman da preuzmem odgovornost, zbog raznih pritisaka članova foruma, da se neregistrovana plovila ne upućuju na regatu, odustajem od organizacije i tu čast prepuštam nekom drugom. I po ovoj temi se više neću javljati a učešće ću korigovati prema svojim potrebama i mogućnostima.
 :drinks: :drinks:

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #179 poslato: 12, 03, 2010, 23:02:33 posle podne »
Cvijo manifestacija SAVSKI CVIJET traje od 25 jula do 15 avgusta i bilo bi dobro kad bi se moglo u tom terminu ali posto taj datum koliko vidim ne odgovara vecini zbog vise razloga nama ostaje da pravimo kad vama odgovora a otprilike to je pocetak jula mjeseca i zato opet ponavljam da se ukljuce oni koji misle da mogu ili da daju konstruktivne prijedloge oko datuma a za sam docek i boravak ja sam rekao da cemo se stvarno potruditi sta je u nasoj mogucnosti da vas ugostimo i srdacno primimo kao drage goste