Autor Tema: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta  (Pročitano 47282 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Gorio

• Oficir sa Malih Voda
  • Pol: Muškarac
Odg: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
« Odgovor #120 poslato: 30, 07, 2013, 00:09:11 pre podne »
Bas ima lepu boju  stri clap ha
Dunav moje more Zemun moj grad!!!!!!!!!!!!

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
« Odgovor #121 poslato: 30, 07, 2013, 01:07:40 pre podne »
evo jos malo :)

Van mreže vidaalerta

• Brodski mali
  • *
  • Pol: Žena
  • http://regatareka.com/
« Odgovor #122 poslato: 30, 07, 2013, 16:17:03 posle podne »

Van mreže Jezerash

• Dlakavi Čorbosrk
  • www.mojaladja.com
  • Brod tip: Premix Titel 9
  • Veličina: 5.7m
« Odgovor #123 poslato: 30, 07, 2013, 18:15:40 posle podne »
Ja kao aktivni posmatrač (nadam se sledeće godine i učesnik) javljam da su regataši danas popodne oko 15h časova uspešno stigli u Banatsku Palanku (Bela Crkva) i da je trenutno obilazak grada Bele Crkve koji se odvija autobusom koji prevoze učesnike sa pristaništa u Kanalu DTD do grada. Za večeras je predviđen muzički program na samom pristaništu a u 19h je zakazana večera (riblja čorba i pasulj) za sve učesnike. Upoznao sam organizatora Žabca i još par regataša, između ostalog i bračni par sa prelepim psom labradorom od kojih sam dobio par korisnih saveta vezano za učešće u regati :)
Nažalost,  nema slike sa regate jer sam od svog uzbuđenja zaboravio foto aparat kod kuće.

Van mreže vidaalerta

• Brodski mali
  • *
« Odgovor #124 poslato: 30, 07, 2013, 22:49:00 posle podne »

Van mreže vidaalerta

• Brodski mali
  • *
« Odgovor #126 poslato: 04, 08, 2013, 22:46:36 posle podne »
   Sutra od 16h na plazi Venecija u Starim Banovcima docek regatasa,sumiranje utisaka i svecano zatvaranje ovogodisnje regate uz dobru zabavu, pice i klopu i neka iznenadjenja. Svi su dobrodosli.

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #127 poslato: 05, 08, 2013, 20:31:52 posle podne »
Pa da sumiram......................

za prvi put , dobro je !! Bilo je propusta ali ovu regatu su organizovali mladi ljudi koji , velika vecina , nikada verovatno nije bila na nijednoj regati ! Najveci problem , kao i uvek su regatasi koji krse sva moguca pravila regate !! Sledeci put bice jos bolje , siguran sam!!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #128 poslato: 05, 08, 2013, 21:37:44 posle podne »
deda kako su se "nasi" ponasali , jel bilo  kazna

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #129 poslato: 06, 08, 2013, 07:28:26 pre podne »
Deda, molim da prenesete moje pozdrave našim regatašima.

Ja danas sa nekim Švabama polazim na put ali biću u BG opet u četvrtak.
Čujem od Ike da neki od vas nameravaju da se zadrže u Titelu par dana - ko od vas i dokle ćete ostati?
Možda, ako Bog da, spustim čamac do vikenda pa se vidimo tamo...
Javite mi da znam koliko piva da ponesem da popunimo zalihe.

Ako se to ne desi i žardinjera nastavi da krasi baštu, a vi onda svi da svratite za vikend u moju marinu - bićete moji gosti. Samo mi javite kad stižete.

Van mreže SALE NB

« Odgovor #130 poslato: 06, 08, 2013, 15:48:31 posle podne »
Evo još par zanimljivih slika sa regate...
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže SALE NB

« Odgovor #131 poslato: 06, 08, 2013, 15:53:32 posle podne »
...

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #132 poslato: 06, 08, 2013, 21:10:56 posle podne »
kako cujem na raznim mestima lepo ste se proveli :)
svaka cast na oragnizaciji Zabcu i drugarima !

Van mreže SALE NB

« Odgovor #133 poslato: 06, 08, 2013, 22:02:38 posle podne »
Stvarno, svaka čast Saletu i ekipi, ovo je trebalo ispratiti! 114

Bilo je i nekih sitnih propusta, ali većina stvari je rešavana i rešena u hodu. Ostaje par stvari koje će sigurno biti bolje sledeće godine, jednostavno, ovakvo iskustvo je  neprocenjivo upravo za organizatore.

Mi smo se lepo zabavili, domaćini su se uglavnom potrudili da nas lepo ugoste, a po nekom nepisanom pravilu, oni koji imaju manje su nas bolje ugostili nego oni bogatiji.
Za gostoprimstvo u Plandištu, koje bih posebno istakao, pa u Sečnju i Staroj Palanci, ma jednostavno nemam reči! Šta reći za usputne stanice u Grockoj i Kovinu, ugostiti, nahraniti i napojiti 300 ljudi tek tako, to su domaćini! Veliko hvala još jednom!

Bilo bi nefer zaboraviti Pančevo, Novi Bečej, Smederevo i Žitište, gde smo takođe lepo ugošćeni, ali posebno Smederevci bi morali da prionu na posao, ne zbog regate i regataša, već zbog činjenice da u onoj prelepoj tvrđavi sve što možete da dobijete je - sladoled. Ako pogodite pravo vreme dana! Ona tvrđava može da bude prava fabrika ( turističkih) para, ali tamo čovek ne može ni pristati, ni kafu popiti!

Titel je posebna priča, pošto ništa nije bilo organizovano, a štošta obećano. Ko zna, možda se poprave sledeće godine, a možda i Zrenjanin reši mogućnost pristajanja za 100 čamaca u Aradcu, pa Titel bude i preskočen.

U svakom slučaju, kao moja jedina regata, ova dobija više nego pozitivnu ocenu.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #134 poslato: 12, 08, 2013, 18:44:54 posle podne »
Sve se slažem sa Saletom.

Naše slike će kasniti i ubacivaću ih malo po malo, ali skoro sve značajno je već prikazano.

Tek, evo malo materijala i od mene.
Ispuni godine životom, a ne život godinama.