Autor Tema: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta  (Pročitano 48141 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže barbanesa

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • Pol: Muškarac
    • Lence
  • Brod tip: Metalni
  • Marina: Dsrv Karaburma
  • Veličina: 9,5m
Odg: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
« Odgovor #60 poslato: 02, 06, 2013, 11:54:34 pre podne »
Pomno pratim sva vasa izlaganja,procitao sa pravilnik i program regate ali nigde ne videh da li su kucni ljubimci dozvoljeni na regati? Nesto bas ne volem da mi se kucici motaju oko nogu dok pijem ladno pivo i da laju nocom.. 4587
Blago onom ko mlad poludi ceo mu zivot u veselju prodje

Van mreže zabac

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
Odg: Najveća regata u Srbiji - Ekološki karavan "Reka" od 27. jula do 5. avgusta
« Odgovor #61 poslato: 02, 06, 2013, 12:02:51 posle podne »
Imali smo vec pitanje da li je dozvoljeno voditi psa na regatu?

Odgovor : Ukoliko je pas "miran" i ne uznemirava ostale regatase, naravno, i vlasnik odgovara za njega i njegovo ponasanje, moze se prikljuciti regati, pa videcemo kako se stvari odvijaju...

Lepa je to zivotinja... i poslusna.

Van mreže barbanesa

• Lence
« Odgovor #62 poslato: 02, 06, 2013, 12:29:24 posle podne »
Meni pricas...

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #63 poslato: 02, 06, 2013, 13:16:35 posle podne »
Imali smo vec pitanje da li je dozvoljeno voditi psa na regatu?

Odgovor : Ukoliko je pas "miran" i ne uznemirava ostale regatase, naravno, i vlasnik odgovara za njega i njegovo ponasanje, moze se prikljuciti regati, pa videcemo kako se stvari odvijaju...

Lepa je to zivotinja... i poslusna.

И далеко лепша од газде....  ha  ha  ha  stri  stri  stri  ffff

Van mreže deda

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #64 poslato: 02, 06, 2013, 13:25:17 posle podne »
I zato njega ce primiti na regatu a propalog taxistu ...jok !! ha
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže zorter

« Odgovor #65 poslato: 02, 06, 2013, 15:04:49 posle podne »
Ovakvi mogu sigurno.

Van mreže zabac

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #66 poslato: 06, 06, 2013, 20:08:23 posle podne »
OBAVESTENJE - REGATA "REKA" !!!

Dobili smo odgovore za potraznju goriva kao donaciju za regatase, pa je red da vas obavestimo!

BESPLATNOG GORIVA NA REGATI "REKA" NECE BITI, DEFINITIVNO !!!

Zao nam je svog ovakvog ishoda, ali sta da se radi, takva je situacija...

Nadamo se da ovo ne remeti puno vase planove i da cete ipak ploviti sa nama... Ako je za utehu, plovi se uglavnom nizvodno, pa je potrosnja goriva znatno umanjena, a ako bude potrebno, posluzicemo se i starim regataskim trikovima, slepovanje, itd...

HVALA NA RAZUMEVANJU .

Van mreže haklberisojer

• Dlakavi Čorbosrk
« Odgovor #67 poslato: 19, 06, 2013, 15:28:59 posle podne »
Postavio sam neka pitanja organizatoru Regata Reka na sajtu regatareka.com u odeljku kontakti. Nema odgovora... Vidim da i ovde nije bilo postova vise od mesec dana.
Nosim se mislju da ucestvujem na pomentuj regati. Uglavnom pitanja su:
- moze li camac koji nije obnovio registraciju da ucestvuje
- ima li prijavljenih iz Sapca

E da pitanje i za drugare ovde: da li po osobinama moj camac moze da predje navedeni vodeni put? (Depalsmanac sa kabinom, 610x210 cm, gaz 12 cm, Honda 7.5 ks, brzina od 6-12 km)
Na Dunav nisam izlazio a nameravam....

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #68 poslato: 19, 06, 2013, 15:32:42 posle podne »
...Uglavnom pitanja su:
...

Organizator je naglasio da svi učesnici moraju da imaju registrovana plovila. Mislim da to treba poštovati.

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #69 poslato: 19, 06, 2013, 15:34:59 posle podne »
...da li po osobinama moj camac moze da predje navedeni vodeni put? (Depalsmanac sa kabinom, 610x210 cm, gaz 12 cm, Honda 7.5 ks, brzina od 6-12 km)

Ne vidim zašto imate dilemu po ovom pitanju!
Po opisu, to je klasičan deplasmanac koji će se idealno uklopiti u grupu. Nema razloga da brinete - prepustite se planiranju i uživajte unapred.

Van mreže zabac

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #70 poslato: 19, 06, 2013, 15:49:44 posle podne »
ORGANIZATOR REGATE "REKA'

Odgovori za HAKLBERISOJERA:

Nisam dobio nikakva pitanja sa sajta, mozda mi nisu prosledjena... Izvinite zbog toga. Ali, naravno, odgovoricu vam na pitanja ovde na forumu, nije problem.

Prvo, ne bi smelo da se plovi bez registracije, naravno, mi vam ne mozemo zabraniti da tako postupite ukoliko imate volju, ali plovite na sopstvenu odgovornost, sta da vam kazem...

Odgovor na drugo pitanje, da li ima prijava iz Sapca, NEMA.

Trece, vas camac odgovara za ovakvu plovidbu i bice nam drago da nam se pridruzite!

Ne bi bilo lose da nas pozovete na broj 066 32 92 32 i da porazgovaramo na temu plovidbe, itd....

Van mreže STG

« Odgovor #71 poslato: 19, 06, 2013, 18:11:35 posle podne »
ORGANIZATOR REGATE "REKA'

Odgovori za HAKLBERISOJERA:

Nisam dobio nikakva pitanja sa sajta, mozda mi nisu prosledjena... Izvinite zbog toga. Ali, naravno, odgovoricu vam na pitanja ovde na forumu, nije problem.

Prvo, ne bi smelo da se plovi bez registracije, naravno, mi vam ne mozemo zabraniti da tako postupite ukoliko imate volju, ali plovite na sopstvenu odgovornost, sta da vam kazem...

Odgovor na drugo pitanje, da li ima prijava iz Sapca, NEMA.

Trece, vas camac odgovara za ovakvu plovidbu i bice nam drago da nam se pridruzite!

Ne bi bilo lose da nas pozovete na broj 066 32 92 32 i da porazgovaramo na temu plovidbe, itd....
Dakle rizik je manji ako je camac registrovan?U slucajuproblema,stete,havarije, organizator snosi odgovornost?

Van mreže zabac

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #72 poslato: 19, 06, 2013, 18:38:33 posle podne »
Pa kad ne znam sta da kazem coveku na takvo pitanje...

Zna se da je registracija plovnog objekta nesto sto je po zakonu neophodno, a dalje neka sam razmisli, ja mu sigurno necu naplatiti kaznu, sta reci...  no125 ???

Nama je svako dobrodosao, a za ovakva pitanja sami ucesnici moraju snositi odgovornost, niko nije dete, pa da mu se objasnjavaju ovakve stvari.

Van mreže barbanesa

• Lence
« Odgovor #73 poslato: 19, 06, 2013, 20:22:07 posle podne »
Iz dosadasnjeg iskustva svaki regatas snosi odgovornost za havariju koju ne daj boze napravi,na dosadasnjim regatama potpisivali smo ugovor-pravilnik da smo sami odgovorni za sve postupke i eventualne povrede nastale nasom krivicom..Znaci organizator za to ne bi trebalo da odgovara ako ima pravilnik..
Mislim da organizator snosi ogromnu odgovornost ako dozvoli da neregistrovano plovilo ucestvuje u regati i ne daj boze bude vinovnik nekiakvih problema,zato pamet u glavu i bez fotokopije plovidbene ne primati prijave..

Van mreže zorter

« Odgovor #74 poslato: 19, 06, 2013, 21:18:01 posle podne »
................
............

Koji djavo te tera da to pitaš kad  unapred znaš da Beogradjani (iz njima znanih razloga, potenciraju na tome iako te policija ne dira) te odredjuju pravila. To što nas na Savi niko ne dira jer i nema saobraćaja, ne odnosi se i na Dunav gde je gust medjunarodni saobraćaj. Ako imaš istaknutu registraciju ko zna da li je obnovljena. A ako nemaš, tvoj rizik da stigneš na start i od cilja kući. Na regati moraš biti odgovoran, bio registrovan ili ne, a za drugo i nije važno.

Zato, bolje ne idi, jer nikad se ne zna ko će uperiti prst u tebe, pa da te policija maltretira (da ne kažem nešto gore). Za sada plovi od Obrenovca do Drine a na Dunav, kad obnoviš registraciju.

............
E da pitanje i za drugare ovde: da li po osobinama moj camac moze da predje navedeni vodeni put? (Depalsmanac sa kabinom, 610x210 cm, gaz 12 cm, Honda 7.5 ks, brzina od 6-12 km)

A poznavajući tvoj čamac, za ovo ne brini. Samo  25648