Autor Tema: Domaca proizvodnja Zoki  (Pročitano 347141 puta)

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže STG

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
Odg: Domaca proizvodnja Zoki
« Odgovor #525 poslato: 07, 10, 2011, 19:18:26 posle podne »
    mesecaru.....sa batom razgovarao pre 20 dana i covek mi  nije rekao ni rec prigovora vec se ko ljudi ispricali i pozdravili.....ja sam kod bate odlazio na stenku i doradjivao mu neke flahove naknadno i mislim da nam ne treba posrednik u komunikaciji,jer ga pamtim kao jednog od 3 najbolja kupca......cak cu da pomenem da me je i castio sa 50e po zavrsetku radova,da je brod odvezao mojim motorom.......i da se cujemo povremeno........e sad prica o fiber gitu mi je nepoznata  kao i nacin kako su odlomljene merdevine.......eto rekao si,olaksao sebi,voleo bih da vidim neki brod koji si ti napravio i veruj mi da bih se potrudio da te ohrabrim i pohvalim..reci cu ti jos nesto..... slobodno trziste je tu da nanivelise stvari......kvalitet opstaje,los rad se brzo procuje,skupi nemaju posla,jeftini za 2 god urade 16 brodova,20 camaca,15 prikolica i 2 pontona i stalno imaju po 5 poslova na cekanju....a  nedostatke  na mojim plovilima ja najbolje znam i u hodu ih otklanjam ....
Zoki,covek se ne bavi brodogradnjom,bar ne da znamo.
Upravo tako,i to je nesto cega ti prvi moras da budes svestan.
Nije rec o jeftinim ili skupim majstorima,vec o kvalitetu.Imucan covek ce jednu gresku ispravljati iznova,dok ce covek koji nema novca razmisliti i stisnuti zube,platiti koliko treba za krsteno resenje i za sledecih X godina je miran.
Nema smisla diciti se skoro pa nemogucim stvarima,pa kako za godinu dana jedan covek odradi 53+ plovila,prikolica ili vec cega....
I jos,kako se u hodu otklanjaju mane na plovilima,pontonima,prikolicama pored takvog obima posla?
Bez ljutnje i zle namere,samo tebe citiram.

Van mreže serbon

• Mali od Roštilja
« Odgovor #526 poslato: 07, 10, 2011, 19:45:23 posle podne »
Zoki najebao si sta god da kazes ili uradis, za dobrim konjem se prasina dize. Samo ti radi i ponekad nekog misa koji bi da ti propoveda pogledaj popreko i to je dovoljno. Hrabre svi postuju.

Van mreže oblak

• Administrator
  • Talasožder Mali
  • Brod tip: Bayliner 2556 flybridge
  • Marina: Stenka, Beograd
  • Veličina: 25 ft
« Odgovor #527 poslato: 07, 10, 2011, 19:57:30 posle podne »
    mesecaru.....sa batom razgovarao pre 20 dana i covek mi  nije rekao ni rec prigovora vec se ko ljudi ispricali i pozdravili.....ja sam kod bate odlazio na stenku i doradjivao mu neke flahove naknadno i mislim da nam ne treba posrednik u komunikaciji,jer ga pamtim kao jednog od 3 najbolja kupca......cak cu da pomenem da me je i castio sa 50e po zavrsetku radova,da je brod odvezao mojim motorom.......i da se cujemo povremeno........e sad prica o fiber gitu mi je nepoznata  kao i nacin kako su odlomljene merdevine.......eto rekao si,olaksao sebi,voleo bih da vidim neki brod koji si ti napravio i veruj mi da bih se potrudio da te ohrabrim i pohvalim..reci cu ti jos nesto..... slobodno trziste je tu da nanivelise stvari......kvalitet opstaje,los rad se brzo procuje,skupi nemaju posla,jeftini za 2 god urade 16 brodova,20 camaca,15 prikolica i 2 pontona i stalno imaju po 5 poslova na cekanju....a  nedostatke  na mojim plovilima ja najbolje znam i u hodu ih otklanjam ....

Brate kako si ti odradio "naj..boljeg" kupca...Alal vera!!! Eto ti ga Bata uzeo odmor da "ispravi" krov na brodu....Shmirgla vec 10 dana rdju koja je isprobijala svuda... Doneli dizalicu da isprave krov , sekli stari "roshtilj", stavljali drugi, jebote, da si hteo toliko da ga useresh , ne verujem da bi uspeo iz prve....Bash chovek mora biti strucnjak za brodove kad se popne na "Tamo Daleko" ili "Jelenu" , vishe je potrebno nekog fakirskog zanata da bi se izbeglo ozbiljno ranjavanje, . A to shto si zavario kao "doradu" otpalo brate, a zice od CO2 vire sa te dorade kao jastuce sa iglama. Eto ti ga, javi mu se veceras  upravo maze po ovom sranju od vremena  prajmer... Cepaj ti i 107 brodova na 17 minuta, nek si ziv i zdrav....
Zvoni, kucanje ne radi!

Van mreže Labud 1258

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Ko ne voli karanfile ne treba da živi
    • Revir 2
« Odgovor #528 poslato: 07, 10, 2011, 21:11:14 posle podne »
Zoki najebao si sta god da kazes ili uradis, za dobrim konjem se prasina dize. Samo ti radi i ponekad nekog misa koji bi da ti propoveda pogledaj popreko i to je dovoljno. Hrabre svi postuju.

Snažna i argumentovana podrška  :lol: :lol:

:suicide: :suicide: :suicide:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #529 poslato: 07, 10, 2011, 21:47:06 posle podne »
ljudi prosao sam pored TAMO DALEKO pre dve nedelje i onako sa 5-6 metara sve je bilo ok nije bilo traga rdji (krov nisam video sedeo sam u jedrilici)

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #530 poslato: 07, 10, 2011, 22:06:11 posle podne »
ljudi prosao sam pored TAMO DALEKO pre dve nedelje i onako sa 5-6 metara sve je bilo ok nije bilo traga rdji (krov nisam video sedeo sam u jedrilici)

nisi ti video ni most kako treba a ne batin camac :stop:

Van mreže oblak

• Administrator
  • Talasožder Mali
  • Brod tip: Bayliner 2556 flybridge
  • Marina: Stenka, Beograd
  • Veličina: 25 ft
« Odgovor #531 poslato: 07, 10, 2011, 22:43:29 posle podne »
Promenite naziv teme "domaca proizvodnja Zoki, al samo hvalospevi"....Ok, ja necu vishe pisati svoja zapazanja a Bata vam je na chamcu svaki dan, brusi, farba, vari.....pravi chovek od novog novo... P.S. Kapetane svrati kad vec prolazish na 5m....:)
Zvoni, kucanje ne radi!

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #532 poslato: 09, 10, 2011, 20:08:23 posle podne »
P.S. Kapetane svrati kad vec prolazish na 5m....:)

vidi taj dan ce biti u jednoj zimskoj temi posto sam proveo nasikan u rukavcu nekih 6 sati .... ali cekamo zimu :D

a i kako da svrtaim ne znam coveka a na tvojoj ladji nikoga i zoran i ja produzimo

Van mreže SALE NB

« Odgovor #533 poslato: 16, 10, 2011, 20:12:27 posle podne »
Danas je Zoki isporučio još jedan brodić kupcu.
Pozvao nas je da se pridružimo u prvoj plovidbi do višnjičke govnare, koja je svojim izgledom i mirisom apsolutno opravdala svoj naziv! :taunt:

Novi brodić je rađen u dimenzijama 7,2mx 2,2m. Zbog malog ugla pod kojim se stranice korita otvaraju ( 2m u tabanu), brodić izgleda kao mali remorker!
Povoljan odnos dužine i širine korita daje ovom koritu dobru plovnost, tako da je nizvodno postigao stabilnih 16km/h ( na momente i do 18km/h), pogonjen Parsunom 15ks. Uzvodno je u kratkoj probi postigao 10km/h.
Plovidba nizvodno je apsolvirana za nepuna 2,5 sata, ploveći prosečno 13km/h, na cca pola gasa.

Na brodiću nije urađen enterijer, pa smo morali da sedimo na nedovršenim konstrukcijama klupa, sa već poznatim Zokijevim varovima. Srećom, sve se završilo bez krvoprolića! :lol:
« Poslednja izmena: 16, 10, 2011, 20:33:48 posle podne od strane SALE NB »
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže SALE NB

« Odgovor #534 poslato: 16, 10, 2011, 20:56:09 posle podne »
Zoki je zamolio da postavimo i ovu sliku, kako bi bilo jasno da on uvažava kritike. ;)
Slikao se sa skijaškim rukavicama koje je, u nedostatku prave HTZ opreme, poneo da zaštiti ruke od giljotina, i raznoraznih drugih opasnih mesta na svom brodiću.

Ne znam samo da li to znači da će od sada nuditi bolju završnu obradu ili će svaki kupac dobiti i skijaške rukavice na poklon! :lol: :lol: :lol:
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže sharke

• Đerdapski kratkodlaki Drekavac
« Odgovor #535 poslato: 16, 10, 2011, 21:40:21 posle podne »
Sve je to lepo i lep brodić,ali ceo utisak kvari kapa na Zokijevoj glavi.   :nono: :nono: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #536 poslato: 17, 10, 2011, 03:11:29 pre podne »
evo par slika i od mene ... sretoh ih danas na sinovom treningu na adi huji ... sto jest jest zoki sa svojim varovima postaje brend  :lol:
zoki zna koliko ga kritikujem ovako a bogami i kada se vidimo , ali sta god kazali za ovaj brod ja cu stati na zokijevu stranu ....

zasto cu stati? zato sto sam prisustvovao sastanku izmedju kupca i zokija ... i potpisujem ono sto su se dogovorili to je ispostovano a cifra da covek ne poveruje , za te pare ne znam kako je nabavio lim ...

moji utisci jesu da camcu fali 2 metra pozadi i pola metra u sirinu, ali kupac je zaista ovako trazio sto je na kraju njegovo pravo on ce ga i koristiti , ako je njemu dobar meni jos bolji ...

zokiju bih zamerio to sto je krenuo na put bez ijednog bokobrana a od kanapa jedan mali za motor , ili je to sale doneo poucen iskustvom  :taunt:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #537 poslato: 17, 10, 2011, 03:13:06 pre podne »
evo slika ...

Van mreže Kapetan