Eto,lepo napisah,ranije,o sprezi politicara i lokalnih sitnih muljatora,koji imaju tendenciju da postanu veliki muljatori

.Dulic,Palilula i muljator,garant racunaju na fond evopske unije,koji postoji za odrzanje prirode kakva jeste.Sredstva se dobijaju nepovratno,nisu krediti,a njima se cakle oci.Samo im jos treba podrska sire javnosti,na cemu svesrdno rade.Stedisa,u saradnji sa lokalnom vlascu,ima nameru da napravi privatan posed,pod maskom udruzenja,''svega 6km od centra'',kako sam kaze

.Ne bi me iznenadilo da doticni nije iz ovog grada,jer samo takav moze da prodaje Beogradjanima ''nepoznati Dunav''na par km od centra

,i uopste da se seti da privatizuje ostrvo.Posto sam definitivno popizdeo,doticnog cu ja da uzmem u obradu,mislim od pocetka

,pa da umesto ovog ''zeca'',isteram mecku.A labudove,stedisa,samo pipni,onda cemo da se licno upoznamo,jer si vec izjavio da ne znas sta ces sa njima.Mozes,za sada, da se krijes iza palilule i sekretarijata,ama,i to cemo da raskrinkamo.Trazili ste,gledajte