Postovani Gospodine Dule HVALA

!
2002-ga i nije bila tako davno, a u instalaciji secanja prilikom opisivanja dogadjaja mi puno pomaze moja Ljilja. Ali svejedno, bez inspiracije, ne bih se setio mnogih detalja. I verujte, kada zavrsim pricu, tako se osecam prijatno umoran, a prosto srecan, jer sam jos jednom doziveo dogadjaj sa kampovanja. Vreme provedeno na Zilavoj Adi je bilo skoro svakog dana vrlo aktivno u drustvu kampera, a kakvih!?

Svako je imao svoju velicinu i svoje nalicje u odnosu na burne godine iz tog doba i pre toga.
Proslo leto na marini "Vajs" na Savi, prvi put posle 2002-ge, video sam se sa Tasom. Susret je bio do suza-srece

. Dugo smo sedeli, pricali, naravno popili i dogovorili se da za koju godinu se ponovo skupi isto drustvo. Razgovarao sam posle toga i sa Brankom i Acom i svi su "za", nazalost bez Dragise Ristivojevica Gileta, koji nas je napustio i sada plovi "belim ladjama po nebesima"

.
A Vama Gospodo Forumasi prijatno Vam bilo citanje

, a ja cu se truditi da i radi sebe, ali i radi Vas, da se setim jos mnogih trenutaka dozivljenih na Zilavoj Adi i Labudovom Oknu.

Pozdrav