Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009

<< < (14/27) > >>

zoki novus:
ja sam ipak za okupljanje i to je neki vid druzenja
malo mi je bezveze da se kitimo transparentima ionako 80% okupljenih plovila ne podleze porezu ili je minimalan

ПЕЦОВ:
mislim da bi sasvim dobro bilo okupiti se 24og jer sto vise vreme porolazi problem postaje sve dalji.dajte ljudi sasvim je dovoljno vremena za organizovanje bilo cega pa i protesta.a ako treba-a treba i 310g ozbiljnije.neka 24og bude ko prosli put pa je neki uspeh.ko moze da dodje nek dodje

batica78:
ako bog da eto i mene 31-og s gumenjozom  :beach: sreca pa je nedelja  :dance:

stvlada:
ja 31. necu moci,krstenje deteta

zorter:
Zoki, druzenje niko ne brani, ali onda nema transparenata, galame, serpi, pistaljki, niti bilo cega sto ukazuje na organizovani protest. Da ne bi bili omrazeni i proglaseni huliganima sve mora po zakonu, a za to treba vremena. Vecina ljudi u Bgd rade skoro ceo dan a treba sve institucije zadovoljiti zakonskom regulativom pa zato to ide sporije nego sto bi zeleli. A postoji i jos jedna stvar. Vecina jos ne veruje da ce zakon da se primenjuje, sve dok ne dodju da registruju camce. Deda mi danas rece da kod njega neki nisu mogli da registruju camce bez potvrde da su platili porez. Mogli su samo da urade tehnicki pregled. Videces sutra koliko ce ih biti ogorceno i koliko ce ih se prikljuciti narednom protestu. Ne treba zuriti. Sve sto je brzo to je i kuso. A za druzenje sam uvek. Jos jedino to ne mogu da nam oporezuju. Pozzzzz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju