Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
zoki novus:
pa koliko sam shvatio protest i jeste protiv zakona
svake nedelje na savi plovi bar 200 plovila koji zakon ih sprecava da sa u nekom trenutku grupisu
uostalom dok je sve organizovano i po zakonu nikog ne pogadja
onda im jos dodjemo ko neka turisticka manifestacija
mani se zakona kad nije za sve jednak
a mogli bi i vi u sapcu nesto da organizujete makar i po zakonu
Kapetan:
--- Citat: Gera 14, 05, 2009, 23:35:30 posle podne ---Otvorena je gripa na FACEBOOK-u " Luksuzne jahte " vezana za protest. Mislim da je bitan i ovakav vid borbe zbog masovnosti .
--- Kraj citata ---
prijavio sam se i dodao slike :)
Barba:
Samo bih da pojasnim par stvari sa sastanka. Prvo smo popricali o terminu drugog protestnog skupa. Skup 24. bi imao pozitivne strane u smislu da se ljudi ne bi oladili od citave price, a verovatno bi se nacrtali i oni kojima se blizi registracija. Ono sto je opasno jeste da 24. opet dodje priblizno isti broj camaca sto je za ocekivati bez bolje pripreme. Slozili smo se da postoji realna opasnost da bi u tom slucaju na trecem skupu bilo jos manje camaca jer bi ljudi bili u fazonu jbg. bio sam dva puta i nista, neka sada ide neko drugi. Iz tog smo se razloga dogovorili da ipak skup bude 31. Jerry je predlozio da animiramo i splavare za sta ipak treba dosta vremena. Od pozivanja javnih licnosti i bajkera smo odustali. Ono sto nam je realno problem je organizacija sadrzaja skupa. Ja licno smatram da ne treba samo da se okupimo i razidjemo. Bilo bi dobro da date i neki predlog, sem sto nas kudite. Paljenje ladje od stiropora i starih guma bi bilo kao nesto u fazonu izumiranja nauticke tradicije u nas.
Dogovorili smo se da na skupu startujemo potpisivanje peticije za ukidanje poreza na upotrebu camaca, a ta bi akcija trebala da se prosiri na sve marine.
Ajd uzdravlje,
zoki novus:
broj camaca koji bi se eventualno pojavio na skupu nikako ne zavisi od toga dali je skup prijavljen postoji li bina sa ozvucenjem ili dali ce neko da zapali gume i stiropor.
ispasce da organizujemo manifestaciju a ne protest
ja toliko necu vise na tu temu
uostalom morao sam da napisem par postova nije mi se svidjalo ono pivopija i jos trbusasta
ivankoni:
Vidim da će izmene nekih poreza biti ukinute....
http://www.emportal.rs/vesti/srbija/88145.html
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju