Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
ПЕЦОВ:
--- Citat: Radojković 07, 05, 2009, 01:51:14 pre podne ---Ne znam da li je neko ovo primetio na kraju dotičnog omraženog cenovnika >
б) угоститељске објекте по 1м2 површине 3.710 dinara
Sta ce da kazu na to vlasnici splavova???? :scare:
za one koji nisu videli http://rapidshare.com/files/230021390/pz_porezi-upotreba_drzanje_nosenje_dobara0081_cyr.zip.html
--- Kraj citata ---
IBOGI:
Neko je spomenuo slanje mejlova na adresu predsednika Vlade Srbije. Mislim da je to dobra ideja. Predlozio bih da se mejlovi salju svim ministrima, strankama, predsednicima opstina (narocito Apatin, Novi Sad, Beograd, Smederevo, Veliko Gradiste, Sabac, Sremska Mitrovica ...), svaki dan, ali sa slikama nasih camaca, a u tekstualnom delu napisati koliki je porez predvidjen za takvo plovilo i navesti za koji dan je predvidjen protest.
zoki novus:
ipak bi se trebalo okupiti i 24-og
netreba se nikom prijavljivati ako hoces da se provozas camcem
jebes binu i yu grupu
protestne voznje moraju biti cesce da bi se dobio bilo kakav efekat
nema potrebe za paljevinama samo ima da mucimo vatrogasce
zoki novus:
nisam kritikovao upravu momcima svaka cast
samo kazem da se mi spontano okupljamo svake nedelje
ovim tempom ce biti tri protesta dok ne krenu dunavom sante
porez ce da razrezu svakako
zorter:
--- Citat: zoki novus 14, 05, 2009, 21:27:51 posle podne ---nisam kritikovao upravu momcima svaka cast
samo kazem da se mi spontano okupljamo svake nedelje
ovim tempom ce biti tri protesta dok ne krenu dunavom sante
porez ce da razrezu svakako
--- Kraj citata ---
zoki slozio bi se s tobom da bi bilo dobro stalno protestovati, ali (uvek neko ALI) ne po sistemu okupljanja vec po sistemu permanentno imati na camcu transparent, dobro uocljiv, sa nekim prikladnim natpisom, pa i solo voznja moze da ukaze na problem. Neko ce to videti, mozda novinar koji seta obalom, ili neko sa terase neke zgrade koja je blizu Dunava ili Save. Sto je vise takvih solo vozaca bice uocljiviji problem. Znaci svima smeta zakon, a ne samo jednoj grupi ljudi. A organizovano okupljanje bih ipak detaljno razradio, da ne bi bilo primedbi od strane vlasti.
Takodje nisam za neko paljenje bilo cega, jer moze imati kontraefekat, a i posle da nas prozivaju kako zagadjujemo reku (ili dno reke) pa jos da nas kazne zbog toga. Po meni, dok nema dima, nema ni suzavaca.
Toliko za sada. Pozzzzzzzzzzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju