Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
giganova:
Pa dobro ljudi sta hocemo da zamolimo ucesnike memorijalne regate da se malo sklone mi bi da protestvujemo,ili da ih zamolimo da se slikaju s nama nebi li dopunili svoju brojnost.Ja u tome necu da ucestvujem.Zoki je ime za sve nas,patriota koji je svoj zivot dao za ovaj narod.Od mene samo postovanje i SLAVA MU.
SALE NB:
Slažem se!
Da smo mi već uredno prijavili protest i sve drugo, bila bi druga stvar, ali i tada nikako ne ih hteo ometati regatu.
Ajde da se potrudimo da organizujemo malo bolje do 31.
Novinarima (mislim da je i pecov pisao nekima), ćemo poslati obaveštenje da je protest pomeren na 31. ili kad se već dogovorimo.
Isto važi i za sve ljude koji hoće da idu na protest. Treba ih obavestiti, ko već nije.
Kapetan:
nastavak na ovom linku
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=911.0
Barba:
--- Citat: Kapetan 14, 05, 2009, 19:55:00 posle podne ---captjerri ce da obezbedi ponton za razvaljen brodic koji cemo spaliti u znak protesta , jeste surovo ali ta ladja sada nije u plovnom stanju i nikad vise nece biti ...
--- Kraj citata ---
Danas u Hrvatskoj spaljena ladja od devet metara od slame, cime je simbolicno oznacen kraj neke njihove sezone. Pokrali nam ideju, ko ono rece da oklevanje ubija...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju