Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
Dule:
Pa predlozio sam i ajde da ja zapocnem.
captjerry:
upravo kap i ja treba da se dogovorimo oko toga...mislim da bi 31. nedelja bilo ok za sledeci protest...imamo dovoljno vremena da pripremimo sve...
espresso:
saglasan. mislim da bi ovaj put morali nekom malo da smetamo. sta ostli misle???
Kapetan:
ja cu pomognem koliko mogu saglasan sam za 31 , ali narednih par dana sam u raspadu od posla (radimo obracune :) ) tako da sve podrzavam :) posle se vracam da pomazam punom parom :)
Deda, Brab Pecov, Marke jerri chat je otvoren ili ovde na temi ja sam za ... jedino sto ne valja jeste da ako hocemo da msetamo onda moramo da najavimo 15 dana ranije ....
Definitivno nedelja btw
SALE NB:
Smetaćemo mi dovoljno, samo ako nas bude više. Zato, ljudi, na vama je da odradite marketing po vašim marinama i nagovorite ljude da, umesto da odu na Male vode, Šveb ili Lido, dođu na protest.
Treba poraditi na organizaciji, unapred utanačiti svaki korak i tačnu satnicu, i zatim se držati toga.
Možda je nekome ono delovalo dobro organizovano, ali ljudi nisu znali ni kuda trebaju da plove, već smo i to određivali manje-više u hodu.
Bilo bi dobro dovesti neke javne ličnosti da navijaju za nas, glumce, sportiste, TV-lica, pevaljke, bilo koga. :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju