Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009

<< < (4/27) > >>

Bane:
Mislim da je bolje 24.05., ako prodje tri nedelje, zaboravice se na nas.

24.05.

zorter:
I ja sam za 24.05. ali oko podne.

toske66:
Ovoga puta Ja i moja SONJA stizemo na vreme. A sto se tice datuma a sto nebi i 24.5. i 31.5.

marke:
Dosta ljudi je bilo u fazonu nije mi camac u redu ili nesto slicno ali nema veze bicu na necijem tudjem camcu.
TO NIJE TO - treba da bude dosta camaca a ne dosta ljudi na malo camaca. Ja mogu da nadjem ljudi koliko hoces ali treba vise camaca.  Pozajmite bilo kakvu siklju gumenjak nije bitno samo da se vidi koliko nas ima a ne koliko moze da stane na camac.  Ako cemo da trubimo treba nabaviti navijacke sirene i sta gos pravi buku a ne da dvojica kao ludaci rube a ostali kruze kao razgledanje grada s vode. Debela slova na transparentima da se vide s obale.

Kapetan:

--- Citat: marke  11, 05, 2009, 22:22:54 posle podne ---Dosta ljudi je bilo u fazonu nije mi camac u redu ili nesto slicno ali nema veze bicu na necijem tudjem camcu.
TO NIJE TO - treba da bude dosta camaca a ne dosta ljudi na malo camaca. Ja mogu da nadjem ljudi koliko hoces ali treba vise camaca.  Pozajmite bilo kakvu siklju gumenjak nije bitno samo da se vidi koliko nas ima a ne koliko moze da stane na camac.  Ako cemo da trubimo treba nabaviti navijacke sirene i sta gos pravi buku a ne da dvojica kao ludaci rube a ostali kruze kao razgledanje grada s vode. Debela slova na transparentima da se vide s obale.

--- Kraj citata ---

dzaba debela slova ...da budu vidljiva sa obale moraju da budu velika bar pola metra...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju