Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
SALE NB:
Protestna vožnja je dobra stvar - ako se dobro organizuje.
Znači, nema da svako plovi gde stigne, već da se organizuje formacija, povorka, koja će disciplinovano ploviti po zadanoj trasi.
Tek tada će i neki baneri i protestni plakati na čamcima biti primećeni i doći do izražaja.
U suprotnom, stvarno bolje da se manemo vožnje! :agree:
giganova:
--- Citat: espresso 11, 05, 2009, 12:22:34 posle podne ---saglasan. mislim da bi ovaj put morali nekom malo da smetamo. sta ostli misle???
--- Kraj citata ---
Ja nebi jos nikome smetao,malo nas je,ali mogli bi kupiti neku staru sikljicu i na skupu je zapaliti u znak protesta,kao sto rade bajkeri na harli skupovima
dim bi privukao paznju :good:
captjerry:
i ja skapirah malo pre da je ovo 24....mislm da je bolje 31. kako bih stigli sve da odradimo kako treba...za 9. samo imali i srece sto nismo naisli ni na kakav problem...ovo ce biti komplikovaniji skup sa kompletnim programom...i slazem se sa gigom da ne bude protestna voznja vec da budemo stacionarni...ovo je tek pocetak, bice jos protesta ako mislimo da isteramo stvar do kraja...a nadam se da svi to mislimo...
siklju ne bih palio...ni potapao...ipak je to plovilo a ubiti jedan camac nije ok...mozda simbolicno da poklonimo srpskoj vladi "luksuznu" jahtu kao sluzbeno plovilo... :smile:
i milsim da prvo treba mi da se organizujemo pa onda zovemo bajkere...znam ih dosta, oni ce doci to je sigurno, samo im treba reci dan i vreme a mi to ne znamo..
Kapetan:
Barba aj vidi predajte ovih dana papire za GG da sve bude po propisu !!!
zorter:
--- Citat: Aka 11, 05, 2009, 12:13:46 posle podne ---Saglasan. Ako je nedelja, mozda je svrsishodnije da bude popodne - predvece. Recimo oko 17h?
--- Kraj citata ---
Aman ljudi ako je već odlučeno da bude nedelja onda mora ranije, da bi mogli doći ljudi van Bgd, bar oko 11-12 h, da bi se sve završilo do 17h, da se ljudi mogu vratiti kući. A ako je subota onda već može posle podne, ali tada mislim da nema vremena za vožnju, već samo okupljanje oko pontona.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju