Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009

<< < (5/27) > >>

zoki novus:
sto cesce to bolje veci intervali su kontra produktivni
maltene svake nedelje gde god da podjes svratis do usca pa za mesec dva sami sebi ima da zakrcimo prolaz

deda:
Upravni odbor da se sastane uzivo a ne virtualno,napravi plan i objavi da svi znaju!Videti ko i kako i sta moze da uradi i do 20 maja sve da bude spremno!Oni[nadlezni]ako su nas konstatovali cekaju da vide kako se stvar dalje odvija.Ako stanemo,super za njih. :telephone:

SALE NB:
Za sledeći protest računajte sa najmanje 4-5 čamaca iz Banovaca, a verovatno i više.
24. 05. je dobar datum.  :good:  :pioneer:

stvlada:

--- Citat: SALE NB  11, 05, 2009, 22:43:17 posle podne ---Za sledeći protest računajte sa najmanje 4-5 čamaca iz Banovaca, a verovatno i više.
24. 05. je dobar datum.  :good:  :pioneer:

--- Kraj citata ---
opet ces biti redar? :pogranichnik:

Barba:
Meni licno odgovara 31, jer ce tada i moj camac biti porinut, ali ako hocete 24. onda 24. Problem oko GG je to sto moramo da predamo papire, sacekamo registraciju, pa tek onda napravimo pecat. Samo tako necemo biti u prekrsaju. Sledeci skup mozemo da organizujemo na isti nacin. Protestna voznja se nije pokazala svrsishodno. Ideja je bila da nas vide ljudi sa beogradskog i zemunskog keja, ali nas je ocigledno bilo malo, pa nismo skrenli paznju. Mozda da se ovog puta okupimo ranije, pa da vozimo do usca gde bi na toj bini zavrsili protest. Mozda neko i podje za nama.

Sutra radim na camcu, svi papiri za GG ce biti gotovi u cetvrtak. Predajemo u petak.

Pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju