Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
ПЕЦОВ:
mislim da je 24-ti ok.ima vremena kolko oces.mislim da cu biti tu,a ako budem doteracu platformu 5x6m na buricima pa da imamo neku mini binu.samo omasovljenjem cemo postici zacrtani cilj.i da ponovim organizovati ljude i van beograda
Kapetan:
--- Citat: Aka 11, 05, 2009, 13:20:15 posle podne ---Predlog:
- 24.05. od 16-20h, Usce, od Kule Nebojse do Bella viste.
- Platforma koju je Peca ponudio (ja nudim agregat 2kW za razgls)
- Ozvucenje
- Pistaljke i serpe, da prizovemo secanja
- Svi smo na sidru.
- U naredna 3 dana pravimo tacan tajming protesta
- Stampamo flyere sa tajmingom i delimo ih pre i za vreme protesta
- barem 5 "radnih camaca" za koordinaciju skupa (ja se prijavljujem)
- obavestavamo medije
- dogovor sa motociklistima (mogao bi Gremlin da se ukljuci)
- protestna voznja camaca odnosno motocikala od 45min (precizan itinerer na flyeru)
--- Kraj citata ---
saglasan... samo datum bolje 31og al ajd neka se i drugi izjasne pored Gremlina i Giga ima kontakte sa Bikerima
onosto fali to je DA SE OBIDJU SVE MARINE I DA SE PRICA SA PREDSTAVNICIMA MARINA a da marine obaveste svoje ljude..
Joca sa www.nautika.rs oce takodje da ucestvuje, dule vidi sa ovima www.navodi.com sa njima, www.vukovisadunava.com mislim da tyger tu moze da pomognme a ja cu pokusati www.varalicar.com sve su to sajtovi sa slicnom tematikom i moramo sve ukljuciti ... dobio sam kontakt za Beogradske Bikere (to je neko udrzenje) vidite koga jos ima u tim udruzenjima
Kapetan:
koja sam ja dijabola ne kapiram da je ovo organizacija PROTEST 24 Maj .. ja sam jos uvek u 9.maju :)
giganova:
Imali ko vezu u vojsci da dobije ponton.Oni su uvek izlazili u susret.Hvala Peci ali mislim da je njegov splav mali za takav skup kako ga mi planiramo.
giganova:
Imao bi jos jedan predlog za organizatore,a to je ako je moguce da se izbegne protesna voznja.Predlazem da se svi usidre oko pontona i tako odrzi skup.Voznja mi je delovala kao rasulo.
Pod obavezno govornici da se okupaju i zacesljaju :party:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju