Autor Tema: ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma  (Pročitano 41182 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže barbanesa

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • Pol: Muškarac
    • Lence
  • Brod tip: Metalni
  • Marina: Dsrv Karaburma
  • Veličina: 9,5m
Posto sam stvarno preterao sa mojim komentarima evo jednog predloga:
Ako Laza bude hteo da nas obavesti o TACNOM datumu porinuca ja sebe kaznjavam gajbom piva i 3kg mesa dzakom uglja i rostiljom a vi ostali ako ste voljni donesite ostalu provijantu,naravno ako se Laza slozi .. :tenk:
Blago onom ko mlad poludi ceo mu zivot u veselju prodje

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
Ма ко пита Лазу. То је у његову част. Он ће бити почасни гост и само треба да одреди термин и локацију. И наравно ја се апсолутно слажем и драговољно учествујем у целокупној причи.  А ти Лазо размисли, оваква прилика се не пропушта -  Неша решио да се отвори, а није хирушки.  :yahoo:  :taunt:  :yahoo:

Van mreže igorbos

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Mirno more nikada nije stvorilo dobrog mornara.
Posto sam stvarno preterao sa mojim komentarima evo jednog predloga:
Ako Laza bude hteo da nas obavesti o TACNOM datumu porinuca ja sebe kaznjavam gajbom piva i 3kg mesa dzakom uglja i rostiljom a vi ostali ako ste voljni donesite ostalu provijantu,naravno ako se Laza slozi .. :tenk:
Neso,to znaci svako nosi kolko njemu treba?   :)    :drinks:
Igor

Van mreže LSI

• Drekavac sa Srednjih voda
    • LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
E, ovo se zove "bačena rukavica"!
Ovo je izazov koji ili prihvatiš ili nisi čovek.

Sad, ono, istini za volju, sa 57 godina i 30 godina braka - pitanje je koliko je od čoveka u tebi ostalo ali o tom - po tom.

Evo, ovako ćemo.

Pošto je majstor Peka na odmoru do 8. avgusta, nema šanse da mi neko sredi motor do sledećeg vikenda.

Medjutim, ako je neko od vas raspoložen da ponese odgovarajući alat potreban za rasklapanje komande gasa i ako je voljan da prčka oko toga, a uz to još ume i da promeni crevo za gorivo, ja sam spreman da u subotu, 6. avgusta, oko 9 sati pre podne, dovučem čamac na spust u Banovcima, kod restorana "Venecija".

Ako uspemo da zamenimo crevo i da podesimo sajlu - ide čamac u vodu i sve će biti propraćeno feštom.
Ako ne uspemo da zamenimo crevo i da podesimo sajlu - onda samo druženje, a čamac se vraća natrag u baštu i čeka bolje majstore.

Poneću i ja sanduk piva i neophodnu "džebanu" za stomak, pa ćemo se družiti dok ne potrošimo zalihe.

Ipak, trebalo bi da vodimo računa i o vremenu.
Dakle, u petak uveče, kad budemo znali kakvo vreme možemo očekivati u subotu, pada konačni dogovor.

Da li je ovo prihvatljivo?
Pitanje upućeno svima koji imaju vremena i raspoloženi su za neobavezno druženje.

Van mreže barbanesa

• Lence
prihvaceno i pravimo planove za subotu.. :good:

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
Браво Лазо. Ја оберучке прихватам "изазов", иако нисам вичан мајсторијама око мотора, али могу да физикалишем и куражим.  Што се тиче доношења провијаната, наравно, то се подразумева.  А судећи по нашим предходним сусретима и дружењима биће ића и пића и више него што треба, тако и да ће да остане. И на крају питање: "шта је тај један Јохсон/Евинруде на нас толико?"  :drinks:  :drinks:  :drinks:
ПС  У најгорој вартијанти привешћемо Пеку, па иако је на одмору. Нема одмора док траје обнова.  :pioneer:

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
E, ovo se zove "bačena rukavica"!
Ovo je izazov koji ili prihvatiš ili nisi čovek.

Sad, ono, istini za volju, sa 57 godina i 30 godina braka - pitanje je koliko je od čoveka u tebi ostalo ali o tom - po tom.

Evo, ovako ćemo.

Pošto je majstor Peka na odmoru do 8. avgusta, nema šanse da mi neko sredi motor do sledećeg vikenda.

Medjutim, ako je neko od vas raspoložen da ponese odgovarajući alat potreban za rasklapanje komande gasa i ako je voljan da prčka oko toga, a uz to još ume i da promeni crevo za gorivo, ja sam spreman da u subotu, 6. avgusta, oko 9 sati pre podne, dovučem čamac na spust u Banovcima, kod restorana "Venecija".

Ako uspemo da zamenimo crevo i da podesimo sajlu - ide čamac u vodu i sve će biti propraćeno feštom.
Ako ne uspemo da zamenimo crevo i da podesimo sajlu - onda samo druženje, a čamac se vraća natrag u baštu i čeka bolje majstore.

Poneću i ja sanduk piva i neophodnu "džebanu" za stomak, pa ćemo se družiti dok ne potrošimo zalihe.

Ipak, trebalo bi da vodimo računa i o vremenu.
Dakle, u petak uveče, kad budemo znali kakvo vreme možemo očekivati u subotu, pada konačni dogovor.

Da li je ovo prihvatljivo?
Pitanje upućeno svima koji imaju vremena i raspoloženi su za neobavezno druženje.
  E tako treba ! Nešto konkretno najzad! E vala ,ja da sam bliže,sa zadovoljstvom bi vam se pridružio..  :drinks: Ovako,imate moju verbalnu podršku!  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
Вала Његоше, да ти право речем и ниси преко света.  :nono:

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
Вала Његоше, да ти право речем и ниси преко света.  :nono:
U pravu si da nisam preko svijeta..  :telephone: al jesam 500 kilometara u jednom pravcu... :superstition: pa i nije baš blizu....

Van mreže LSI

• LSI
Ovo se zahuktava!

Mislim da bi bilo lepo da se okupe svi koji su bar jednom posetili ovu temu, a posebno oni koji su učestvovali u njenom razvoju svojim dopisima.

Ako svako ponese po nešto, nikog to neće mnogo koštati, a ako neko ima poseban razlog, kao npr. Dule, pa eto lepe prilike da svoje radovanje podeli sa nama.

Samo da nas vreme posluži.

Dule, unapred hvala  na pomoći. Sada već verujem da nećemo biti samo na druženju već da će ladja i zaploviti.

Van mreže barbanesa

• Lence
Posto ovo izlazi iz teme bilo bi dobro da se Laki oglasi u temi druzenja i susreti da bi svi bili upoznati sa predstojecim dogadjanjima.. :drinks:

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
Апсолутно си у праву Нешо, а како ствари стоје то ће бити догађај сезоне.  :yahoo:  :yahoo:  :taunt:  :taunt:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
Ja sad u dilemi.Ici camcom ili kolima,pitanje je sad.Cime bolje upravljam kad sam nacefleisan,i posledice radi toga,mislim na organe reda,ajd sad.A opet ,ako dodjem sa nedovrsenog camca Laza ce da mi popije ovo malo pameti,pa vi vidite,ja u dilemi  :smile:
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže LSI

• LSI
Ja sad u dilemi.Ici camcom ili kolima,pitanje je sad.Cime bolje upravljam kad sam nacefleisan,i posledice radi toga,mislim na organe reda,ajd sad.A opet ,ako dodjem sa nedovrsenog camca Laza ce da mi popije ovo malo pameti,pa vi vidite,ja u dilemi  :smile:

Hogare, prijatelju, pa kud bih ja, od svih ljudi na svetu, tako nešto?

Pa, moj čamac neće biti gotov još dugo, dugo... a nije ni prineti lepotici čije sredjivanje smo gledali na stranicama foruma nedavno. Kako onda da kritikujem?
Sigurno je da će nam svima biti lepše što više ladji bude prisutno ali i dolazak autom na druženje dozvoljen je našim "propozicijama".

Van mreže LSI

• LSI
Posto ovo izlazi iz teme bilo bi dobro da se Laki oglasi u temi druzenja i susreti da bi svi bili upoznati sa predstojecim dogadjanjima.. :drinks:

Prihvata se predlog predlagača da informacija bude objavljena u drugoj temi ali treba da se dogovorimo oko nadležnosti.

Predlog za druženje nisam dao ja - ja sam ga samo prihvatio (oberučke)!