" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nabavi potrebnu elisu i reši se muke. Taj elan 495, ako sam shvatio da je taj u pitanju, traži dugu osovinu koji ti i imaš jel tako, da bar to eleminišemo kao mogući nedostatak. Ako ti je za utehu moj tata je muku mućio sa elisama, po nekoliko puta je išao do Milana dok nije ubo pravu, a sve zato što nije imao pojma i nije imao obrtomer. Zato sam i postavio onaj likn ka leserskim obrtometima jer ih možeš koristiti gde hoćeš i kad hoćeš.
Izmenio sam prethodnu poruku, pa procitaj izmene. Jbg, dodatnih 2-3 km/h na toj brzini u deplasmanskom rezimu moze da trazi puno snage. Znas i sam kako ta kriva menja nagib u deplasmanskom rezimu. U svakom slucaju sledeci korak je da se proba 10x11 i bilo bi odlicno, ako je ikako moguce, staviti obrtomer radi probe.
Citat: Vuk 15, 06, 2011, 13:22:30 posle podneNabavi potrebnu elisu i reši se muke. Taj elan 495, ako sam shvatio da je taj u pitanju, traži dugu osovinu koji ti i imaš jel tako, da bar to eleminišemo kao mogući nedostatak. Ako ti je za utehu moj tata je muku mućio sa elisama, po nekoliko puta je išao do Milana dok nije ubo pravu, a sve zato što nije imao pojma i nije imao obrtomer. Zato sam i postavio onaj likn ka leserskim obrtometima jer ih možeš koristiti gde hoćeš i kad hoćeš.Ко је тај Милан? Ако сам те добро разумео он има елисе? Можда ће бити вољан да позалми једну на пробу?
Citat: srsa 15, 06, 2011, 13:26:56 posle podneCitat: Vuk 15, 06, 2011, 13:22:30 posle podneNabavi potrebnu elisu i reši se muke. Taj elan 495, ako sam shvatio da je taj u pitanju, traži dugu osovinu koji ti i imaš jel tako, da bar to eleminišemo kao mogući nedostatak. Ako ti je za utehu moj tata je muku mućio sa elisama, po nekoliko puta je išao do Milana dok nije ubo pravu, a sve zato što nije imao pojma i nije imao obrtomer. Zato sam i postavio onaj likn ka leserskim obrtometima jer ih možeš koristiti gde hoćeš i kad hoćeš.Ко је тај Милан? Ако сам те добро разумео он има елисе? Можда ће бити вољан да позалми једну на пробу?Mislio sam na Milano grad u Italiji :) tamo je u ono vreme kupovao elise.
Neznam u cemu je problem sa elisama,covek ima pune dzakove polovnih elisa,uglavnom za Yamahe i Johnsone,prodaje komad 10 do 20 evra(zavisi od velicine).