Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Salauka

<< < (4/7) > >>

zorter:
A mogu li se ispuniti necim?

deda:
Zbog licnog,neprijatnog,iskustva ako primetim na vreme, ja pravac obala,vezivanje[iz pravca vetra dupli konopac]spustim tendu i cekam da stane.Ko god je prkosio Dunavu nije se dobro proveo!Dunav trazi postovanje i to VELIKO!!! :nono:

zorter:
Aka kao to mislis celom? Nije valjda da stranice idu u vodu a spoj na camac?

zorter:
Moram priznati da to jos nisam video, ali kad zamislim kako izgleda mogu ti reci da ima LOGIKE.

Gorio:
Moje misljenje sto se tice salauke je to da se slazem sa dedom u potpunosti.Ja sam od malih nogu na Dunavu,i sa svojih 27 godina sam sve i svasta preziveo.Prosle godine u avgustu sam isao na Djerdap sa svojom sikljom.Napravio sa mtendu od vovovodnih plastisnih cevi koja se spustala skroz preko camca.Puni stvari  ja i moj drugar smo se uputili iz Zemuna pravo do HE Djerdap 1.Proziveli smo sve vremenske uslove sem snega.I kosavu,i gornjak,talase kod Rama izuzetne velicine,o Golubcu takodje.Nevreme  u Velikom Gradistu.Veliku vrucinu i sunce jako.Sve to sa mojom sikljom od 6,5 metara i V koritom.U Donjem Milanovcu kosavu koja je duvala u ledja(kad smo se vracali_).Sve to sa Tomosom 4.Tako da sto se tice salauke mislim i da je potrebno dosta iskustva sa vode.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju