" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
da li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ?
Citat: Jezerash 20, 04, 2012, 10:23:21 pre podneda li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ? Potrebno je.. Po zakonu.. ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže.. Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa...
Citat: njegos68 20, 04, 2012, 10:43:20 pre podneCitat: Jezerash 20, 04, 2012, 10:23:21 pre podneda li je potrebo registrovati čamac ako ga koristim na jezeru ili bari, bez motora sa veslima ?da li neko ima pravo da mi traži regitraciju čamca ako me na jezeru nađe da pecam, naravno bez pente ? Potrebno je.. Po zakonu.. ako ima kontrola na terenu iz nadležne kapetanije,mogu da ti traže.. Jedino da ga držiš u dvorištu,kao Zorter,e onda ti nemogu ništa... E neće ga registrujem ni kad bude u Savi.
"E neće ga registrujem ni kad bude u Savi. "Cak i da je tako to bas i nije red napisati na javnom portalu .
Pa odgovorio ti je Lazar ali treba da procitas pravilnik . Smireno ...sekiracija nije dobra za ten