Poljo, ja nisam pecaros, a i ako zabacim poneki put, to je na plovak, tako da meni nije potrebna neka velika terasa, a za vece drustvo je predvidjena gornja terasa preko celog plovila. Mozda se ne vidi dobro, ali ono plave boje je tobogan za spustanje u vodu, znaci, i prostor za "matorce" za rostiljanje, sedenje, pijuckanje a i zabava za decurliju. A ovako velika prostorija bi se koristila i zimi za neka mini druzenja, pa je zato prostor koji je zatvoren veci od terasa u donjem delu. Naravno da svako pravi i zamislja prema svojim potrebama. Tako ces i ti raditi terase prema tvojim potrebama, ali ovo ti je samo okvirno da vidis razna razmisljanja i mozda ti neka ideja padne na pamet ili iskoristis vec nesto od prezentovanog. Ja sam samo hteo da te upozorim na tehnicke probleme vrata na otvaranje i prostora koji ona zauzimaju. Inace u onom mom crtezu (koji nije zavrsen) su prakticno tri prostorije: kormilarnica, dnevno-spavaca soba sa kuhinjom i WC. Osim na WC-u (zbog velicine) su svugde klizna vrata, a i za ulazak u kucicu se koriste samo jedna vrata. Protivnik sam vise vrata za ulazak u istu prostoriju iz prakticnih razloga, zbog kradje. Lakse je obezbediti jedna vrata nego dvoja ili vise. A i u WC ako treba ici nisam za tim da se ide spolja, vec iz prostorije, kao i kod kuce. Zamisli zimi na snegu i mrazu da treba koristiti WC, a u njega se ulazi spolja. Em, sto je u WC-u hladnije, em postoji opasnost da se okliznes i bucc u vodu. To su moja razmisljanja prema mojim potrebama i zeljama, a ti ces to naravno prilagoditi sebi kako ti odgovara. Pozzzzzzzz