Nisam pisao neko vreme kako bi se masa odmorila :) Pre koju nedelju posetio me je moj kolega sistem administrator i drugar po razne linije Petar Kozić...
Kako je poseta bila jednodnevna, ali slatka, iskoristili smo je za druženje u "lokalu" kako bismo imali malo više vremena za doručak, pecanje, ručak, uživanje... uz naravno malo lekovitih tekućina.
Sve je počelo spontano tako što smo se dobro pripremili dan pre:

Nakon prve jutarnje "kratke" u marini (a onda i druge i treće)... stekli su se svi neophodni uslovi za isplovljavanje :)

Nakon laganog uplovljavanja u restoran na doručak, servirali su nam ga i krenuli smo sa klopom

Nakon klopice, lagani predah i nastavak - pravac VODA!

Dok je peca radio uveliko, ja sam učio zanat i "deljao" Nikšićko tamno kako dolikuje...
Međutim, u jednom trenutku smo skontali da riba nije doručkovala, te smo je malo i nahranili....

Nakon toga, sve je krenulo u odličnom smeru...

Međutim, kao da to nije bilo baš efektno pa smo morali da uključimo i DOHRANU. Naravno pošto sam ja sa juga po starom dobrom Leskovačkom receptu!

Nakon toga idemo JOŠ JAČE :)

Nakon adekvatne akcije, došao je red i da ponovo nešto meznemo. Na meniju roštilja smo imali: mariniranju ćuretinu, srpsku kobasicu, gurmansku pljeskavicu (ala Kabe), kao i još neke dodatke za mezeluk, uz naravno ulov koji smo upecali (Peca je upecao

)

Na kraju dana, nismo mogli a da ga ne "doglavimo" kako kažu naši na jugu... pa smo olupali još po neko na terasi uz fenjerče i jos malo mezetluka jer je to sasvim u redu :)

Na kraju, ostali su samo dugmići :D

Sve u svemu jedan adekvatno iskorišćen dan. Nadam se da ćemo u budućnosti moći da podredimo druženju ceo vikend, a do tada pravićemo planove. Sada kada je Dunav malo niže, lakše je :)
Za kraj meni najbolja: