E, ovako treba... > Plovila
Fletcher Arrow Beau 170 ( restauracija )
Bakara:
Motor izgleda stvarno prelepo, baš me zanima kako se čuje uživo na vodi, V4 pa još dvotaktni...mora da je interesantno :-)
Srećno sa radovima pa se vidimo na vodi
Nikola Calasan:
Majstor se zove Vasa i sa Umke je. Covek moze da napravi od plastike sve sto zamislite. Evo njegovog broja i slobodno se pozovite na mene, recite Nikola iz Banovaca sve ce mu biti jasno :) 063361954
Sto se motora tice jos ga probao nisam, a na slusalicama sam ga palio i opasno se cuje :) ako nadjem taj snimak okacicu ga
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Nikola Calasan:
Lsi nije bilo vise od 200e. Radio se samo deo gde bi se radio i antialgin. Nanosi se iz pistolja i nije tako glatko, vec blago hrapavo, zumiraj malo slike pa ces videti, ali po meni extra izgleda.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
LSI:
--- Citat: Nikola Calasan 04, 02, 2018, 23:17:03 posle podne ---Lsi nije bilo vise od 200e. Radio se samo deo gde bi se radio i antialgin. Nanosi se iz pistolja i nije tako glatko, vec blago hrapavo, zumiraj malo slike pa ces videti, ali po meni extra izgleda.
--- Kraj citata ---
Хвала. Значи, само доњи део. Нисам приметио - попуштају очи.
Али овај горњи део изгледа савршено. Личи ми на аутолак и печење у комори - да ли се варам?
Искрено, волео бих да се варам и да постоје мајстори који могу тако лепо да обоје чамац бродским бојама.
Можда сам ја мало досадан овим мојим инсистирањем на детаљима али и сам имам пластични чамац и нисам задовољан изгледом површине - волео бих да се сија као на вашем чамцу а код мене је некако више мат, па још и мало огребана на неким местима.
Зато се распитујем јер бих волео да знам колико би могло да кошта такво фарбање чамца без кабине дужине до 6 м, ширине до 1,75 м и бокова висине од 0,55 до 0,70 м?
sceka:
@ Nikola, čamac zaista lepo izgleda, jako me zanima kako će izgledati unutrašnjost. Imam samo jedno malu napomenu, šteta što ste sa premca skinuli drveni deo palube jer mi se čini da će sada biti jako klizava (na slikama ne vidim da li ste napravili rapavu površinu po sredini) i možda ste trebali ugraditi jednu bitvu za vezivanje ili sidra ili konopca pri pristajanju kao i po neku bitvu sa strane za bokobrane. Nadam se da planirate i ugradnju bimini nadstrešnice.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju