E, ovako treba... > Plovila

Fletcher Arrow Beau 170 ( restauracija )

<< < (5/6) > >>

petar_kozic:
Za želkot upravo tako. Majstor koji je stricu sređivao elan 401, pre nekoliko godina isto je želkot nanosio pištoljem. Mora pištolj sa velikom diznom jer je gust, a nakon nanošenja površina ostaje hrapava.
Odlična restauracija i lep gliser.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nikola Calasan:
Lsi ostali deo glisera je farban poliuretanskim bojama za glisere i camce i farban je u komori.
Nazovite majstora pa pitajte za cenu, ali ja vam okvirno mogu reci koliko bi to bilo ako bi se radilo kao kod mene. Za tu dimenziju camca bilo bi 500-600e za ruke i sigurno jedno 200e za materijel. E sad zavisi sta biste stavili dole, da li antialgin ili zelkot, to bi moglo podici cenu jos.

Enterijer ce biti slican kao nekad kad je gliser bio u punom sjaju. A sto se palube tice, tu ce se verovatno uraditi tapacir koji ce biti namenjen za suncanje i stavicu dve bitve ili neku ogradu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pijani Mornar bez mora:
pozdrav Nikola 7645218764198 imas jako lep gliser,svidja mi se, a yamaha 115 v4 je extra motor imao sam ga,prava ZVER

veliki pozdrav pa se na leto gledamo negde na vodi 25648

Nikola Calasan:
Hvala druze, bas sam malopre gledao tvoje glisere, odlicni su :) oduvek sam voleo te yamahe i see doo glisere, ali sam cuo da su veliki potrosaci, pa nikad nisam kupio tako nesto, mada verujem da su performanse odlicne :)

Nikola Calasan:
Radi se po malo..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju