E, ovako treba... > Plovila

Fletcher Arrow Beau 170 ( restauracija )

(1/6) > >>

Nikola Calasan:
Evo da Vam predstavim gliser na kome se radi vec neko vreme. Sve radi detaljno i pedantno i nadam se da ce na prolece biti spakovan. Gliser je jako dugo stajao nekoriscen i samim tim je propadao od stajanja. Posto je to nekada bio gliser jednog mog dobrog prijatelja i cuo sam samo reci hvale o tom glisru, a i meni se dopao, resio sam da ga totalno restauriramo. Za pocetak evo slika kako je taj gliser izgledao pre jedno 10 godina, kad ga je moj prijatelj sredio za sebe

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Nikola Calasan:
Evo kakav je nekad bio...

Nikola Calasan:
Potom je gliser prodat dalje jednom coveku koji ga je jako slabo koristio, nije ga vozio po par godina, a nije se ni brinuo o njemu. Zagubio sam negde slike kakav je bio kad sam ga dovezao, ali evo slika kad sam poceo da ga rasturam...

Nikola Calasan:
Zatim je gliser odvezen kod majstora i radovi lagano pocinju. Sredisnji deo patosa je bio malo problematican, pa smo iskoristili priliku da uradimo novi i napravimo dodatno mesto za ostavu. Takodje je ojacan sastav gornjeg i donjeg dela glisra, zatvorene su sve rupe, dodatno ojacano zadnje zrcalo itd
Evo slika sa pocetka radova

Vuk:
Pratim :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju