E, ovako treba... > Plovila

Fletcher Arrow Beau 170 ( restauracija )

<< < (6/6)

Nikola Calasan:
Evo radovi su privedeni kraju. Spoveo sam celu novu el. instalaciju sa kutijom osiguraca, stavio kaljuznu pumpu itd itd. Da ne duzim mnogo, gliser je skoro spreman da zaplovi.
Vise slika uskoro

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

srsa:
Одличан 5 !!!   clap  clap clap  114

Nikola Calasan:
Evo malo novijih slika, gliser se odlicno ponasa na vodi. Na 2/3 gasa na 3600-3800 obrtaja gde idem od 40 do 50kmh u zavisnosti da li je uzvodno ili nizvodno trosi 20l po satu, a kad sam sam predje i malo preko 80kmh na punom gasu nizvodno. Mozda bi se neki drugim propelerom dobio jos malo, ali i ovo je vise od ocekivanog :)

Nikola Calasan:
Msm da je ovo neka realna protrosnja, jer ipak je ovo v4 motor i korito sa motorom ima sigurno 700-800 kila. Motor ga neverovalno lako nosi, strasan start ima. Izglisina na 5m bukvalno, tako da sam zadovoljan. Iz nekih mojih iskustava, a imam ga dosta sa 2t vanbrodskim motorima, ovo je odlican odnos performansi, potrosnje i brzine :) na njemu je 19" prohromska elisa, voleo bih da probam 21" :)

Nikola Calasan:
Bice neki snimak kako ide i kako krece. Trnutno sam u inostranstvu, jedva cekam da se vratim i spustim ga u vodu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju