Aman Lsi covece skrati malo te postove,paaa nemoras bas uvek sve od Kulina bana pa dooooo.... :nono:
Izgubices citanost jer verujem da nisam jedini koji kad vidi odgovor preko celog ekrana da ga samo preskoci jer je mrsko za citanje :stop:
Darko,
ja na stvari uvek pokušavam da pogledam s one druge - lepše strane.
Zamislite da tamo kod dvananestog reda nisam odlučio da stanem - koliko bih onda tek napisao?
A ovako, dobro je ispalo.
Ma, ja se iskreno nadam da svojim pisanjem nikog ne vredjam. A trudim se da pišem jasno i razumljivo. Ipak, verujem da će svako sam osetiti da li ima potrebe da čita moj tekst do kraja ili ne. Ko izgura do kraja, ima sva prava i da me kritikuje i da me pohvali, da se složi sa mnom ili da ospori ono što sam napisao.
Ali da ne bih opet dužio, samo još ovoČ ja sve ove tekstove pišem zato što se osećam bolje kad kažem šta mislim o nekim stvarima, a imam utisak da smo se na ovom fourmu i okupili zato da bismo razmenili misli i ideje. Naravno da bi trebalo da nam galavna tema bude u vezi sa nautikom ali ni nautika ne može sama za sebe. Svi mi živimo u ovom svetu koji je takav kakav je.
Evo, stvarno neću više... Pozdrav!