Jeste zankiki, stoji sve što kažeš.
I mene čeka sređivanje i prilagođavanje mojim potrebama, i to je normalna stvar kad su plovila u pitanju.
Tvoja platforma je pun pogodak, ali pre svega zato što imaš čamac kojim si potpuno zadovoljan, i prostorom i funkcionalnošću i motorom, a platforma je došla samo kao plus na sve to. Ja dok sam plovio Tiger Sharkom, znao sam da je tu za nekoliko sezona i da su mi planovi da uzmem veći čamac, tako da nisam hteo ništa specijalno da dograđujem i da trošim mnogo vremena i novca, jer se to neće isplatiti kad ga budem prodao.
Znao sam da imam čvrst i bezbedan čamac sa odgovarajućim motorom, i to mi je bilo dovoljno za taj period :)
Mileti ako Pasara nije dovoljna sa prostorom, onda mu ni platforma neće rešiti taj problem, a imaće izvesno ulaganje što vremena što novca da se to napravi. Po mom mišljenju, sa onakvom platformom osim što bi ulepšao čamac i eventualno dobio minimalno na brzini, ne vidim da bi dobio mnogo korisnog prostora koji mu pretpostavljam treba za neki duži, ili prijatniji boravak na vodi.
Naravno, to je sve star njegovih želja, planova i mogućnosti, a mi smo tu da pomognemo za šta god se odluči