Meni se ne da, da lepo sednem na čamac i zaplovim. Uvek moram nešto da radim oko čamca

, Sledeći čamac koji budem kupovao mora biti nov, valjda mi na njemu neće past na pamet da nešto dogradjujem. Elem, danas skinuo gumu- keder koja stoji na obodu čamca na spoju korita i kokpita, rekoh da malo operem ispod nje jer znam da se tu nakupi dosta prljavštine, i imam šta da vidim na nekoliko mesta na spoju nema uopšte silikona već je šuplje, tako da voda može ispod gume slobodno, ispod kedera, ulaziti u kokpit i kabinu. Sledi mi skidanje pop nitni, odvajanje korita i kabine, čišćenje od starog silikona ili šta je već tu stavljeno, nanošenje novog silikona ponovno nitovanje, pa nazad keder. E posle tih radova nema voda više gde da prodje. Aklo se sećate to isto sam radio i na Vodičanki. Sad ajde jovo nanovo

. Skelu sam već naparavio da mogu podići kabinu za jedno pola metra uvis radi lakšeg pristupa, kad već podignem kabinu i kokpit lakše ću i kvalitetnije odraditi krmenu dasku. Evo par slika gde se vide rupe na spoju. Kako radovi budu napredovali postavljaću slike, možda nekog čeka isto to, pa mu moje iskustvo pomogne.